Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bugün minibüs caddesi göztepe civarında yeni Maserati Quattroporte (ilk kez) gördüm dumur oldum :D bi de Renault Vel satisler dolaşıyo arada görülüyor. Yanlarında ufak ufak Renault F1 Team diye yazıyo. Gören var mı ilginç araç?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 maserati'yi kullananlar turk, hatta 20 yasinda falan, gorevleri ferrari pilotlarini otelden piste tasimak . Yarisdan 1-2 hafta once basvuruluri vardi bunun isteyen katilabiliyor. Bmw takimina secilirsen M5 bile verebilirler hic belli olmaz :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 20 Ağustos 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 O_o icadı görünce içinde ne var dikkat edemedim ya[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 oha sabancili deme mordrac, oyleyse seneye dadanayim hemen.[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 yok degil, univlere ozel bir olay degil yani isteyen herkes basvurabiliyor. 3 gun essek gibi calisiyosun otel-pist pist-otel. yalniz secerken sahip oldugun arabaya bakiyolarmis galiba o maserati'yi kullanan cocugun babasinda merso s500 4matic var ehueh maserati konforsuz gelmistir ona. olmadi sauber petronas'a yaziliriz biz de salla ferrariyi :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 20 Ağustos 2005 22:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ehue hayatim o yollarda gecti, tir bile kullanirim gozum kapali : )[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi
Öne çıkan mesajlar