Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trükiyede F1 ve Türkiyeye gelen yabancı seyircilerin araçları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün minibüs caddesi göztepe civarında yeni Maserati Quattroporte (ilk kez) gördüm dumur oldum :D bi de Renault Vel satisler dolaşıyo arada görülüyor. Yanlarında ufak ufak Renault F1 Team diye yazıyo. Gören var mı ilginç araç?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
maserati'yi kullananlar turk, hatta 20 yasinda falan, gorevleri ferrari pilotlarini otelden piste tasimak . Yarisdan 1-2 hafta once basvuruluri vardi bunun isteyen katilabiliyor. Bmw takimina secilirsen M5 bile verebilirler hic belli olmaz :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.

[Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 20 Ağustos 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
O_o
icadı görünce içinde ne var dikkat edemedim ya[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
yok degil, univlere ozel bir olay degil yani isteyen herkes basvurabiliyor. 3 gun essek gibi calisiyosun otel-pist pist-otel.
yalniz secerken sahip oldugun arabaya bakiyolarmis galiba o maserati'yi kullanan cocugun babasinda merso s500 4matic var ehueh maserati konforsuz gelmistir ona.
olmadi sauber petronas'a yaziliriz biz de salla ferrariyi :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.

[Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 20 Ağustos 2005 22:18 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...