Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 abi burda yasayan hiç pati kardeşimiz yok mu okulu nasıldır kiralar nasıl gidicek olan var mı ne yer ne içilir guzel yerleri var mı kızmayın kazandım okulu ama tanıdık kimse cıkmadıgı için newbie likten korukuyorum okulda yardım pls[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 o nasıl mesaj :P :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 eheh orda 3 yıl kaldıkyiyecek olarak tirit i var güzel.zati kolonyası ünlü her yerde görürsün:Pgezecek yerde bi milli kuvvetler cad. var.küçük şehir sonuçta[signature][hline]Demir bulunmadan, ağaç yontulmadan önce Gençken dağlar ayın altında; Yüzük yapılmadan, keder çatılmadan önce, Çok önce yürürdü o ormanlarda. http://www.returnoftheshadow.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 wtffffffffff bana cok guzel bi sehir demişlerdi izmire ayvalığa yakın demişlerdi ühühühüh yandık ya[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 izmir ve ayvalık'a yakın ama çok sıkıcı boğucu bir şehir böyle andan yandan geliyorlar. Yarın oradayım ama neyse... zorunlu gidiyos..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 allah sabır versin[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ilçeleri güzeldir yaf:Dda merkez bildiğin küçük şehir[signature][hline]Demir bulunmadan, ağaç yontulmadan önce Gençken dağlar ayın altında; Yüzük yapılmadan, keder çatılmadan önce, Çok önce yürürdü o ormanlarda. http://www.returnoftheshadow.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar