SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Ben böyle bir program arıyorum virtual cd nin çok versiyonu var yüklesemmi bilmiyorum 18mb lik bişi buldum ama kürek sız 30 gün dayanıyor.Sorum şu: Hangi programı tavsiye edersiniz ve o program için link ve freeware digilse kürek alabilirmiyim.[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 windows u yeni kurdum suanki halini xp acikken image alabilcegim gusel 1 program varmi, (cdwr yok diske almam gerekiyor)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 biseyler bulastirmadan birisi help ediversin bana[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 yanlış anlamışım [Bu mesaj jacabo tarafından 20 Ağustos 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 norton ghost anladığım kadarıyla[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 :( helpppp [signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? [Bu mesaj vimpir tarafından 20 Ağustos 2005 20:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 sanırım biriniz cdleri yedeklemekten soz ediyor bazi oyunlar etc icin.freeware olarak bu is icin ben daemontools kullaniyorum gayet freeware ve cici birsey. diger arkadas backup prgrami istiyor sanirim onada True Image Server i tavsiye ediyorum windows calisirken yedek alabilen sahane bir program yuzlerce defa kullandim kolaylikla guvenebilirsiniz..[signature][hline]classified Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 sagol arkadasim hemen denicem pm aticam sana:) bakiver:)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 workstation ve server var neden server?[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 neden cunku ben diger makinamida burdan restore ediyorum sen workstation ida kullanabilirsin sanirim.[signature][hline]classified Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar