HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 demekki diezde 2 aydır söylentisi olan scrollar harbiden diezdeymiş. aferin diyelim kullananlara ii halt ettiniz. bunları piyasaya çıkaranada ayrıca küfürlerimi iletirim. burdada bol bol war. chitin shell +8 yapıp sonra onlara hp basma gafletinde bulunarak ko camiasına maskara olmuştu. dupe mu yaptı artık +8 scrolluyla mı yaptı bilinmez. http://s11.invisionfree.com/knightonlineranking/index.php?showtopic=7878[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Sırf namuslu insanlarımızın bulundugu bi server yokmu :-)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 paticikliler daha server kurmadı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ko bölümündeki paticiktekilerinde %80 i belki daha fazlası bulaşmış durumda zaten.genel olarak söylüyorum bunu sadece +8 scroll olarak bakmayın. [signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 20 Ağustos 2005 08:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ben bi soru soracam ben o siteye üye olamıyom v.s o topicleri açamıyom nasıl açıcam sölermisiniz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Diezi tam zamanında bırakmışım.[signature][hline]Nicki değiştirdim. Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 abi diez gerçekten öldü ks sıradan bir olay trade spam şaka np transfer yasak deil falan filan bu kadarına da ne diyim adamın clanı yok np si 0 shardları +8 kimse bu diezi kontrol etmiyormu bu nasıl gm lik bu nasıl adalet dupeler silindi dediler +1 dupe itemleri sildir bu scrollarla +8 yapan adamlar hala ortalarda geziyor ayıp gerçekten eşitlik kalmadı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ŞURAYA Bİ BEN BAKAMADIM OFF NASIL BAKICAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NosFFeratu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 25 milyar dupe olayınıda belirteyim bu oyunun oynanmayacağınıda.[signature][hline]Çok hızlı level kasarım! Uyku yemek tuvalet olmazsa. İlk 8 saatte eslant a girerim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 xigenon u bıraktım diez de basladım ke yı bekliyorum valla hersey duzelecek umarım :D 1 gunde 2 lvl atlıyorum apos falan işte sınavlardan anca bu kadar oynayabılıyorum :([signature][hline]Nick : AnGeL911 LeveL : 64 Class : Mage - Elemental Lord Paper Fire with +6 Lycoan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 xigenonu bıraktıysan bana verirmsin charını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar