Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Sıcağa dayanırım soğuğa dayanırım mesela şu an ben çok az sıcaklıyorum ve üzerimde kış pijaması var:) ama karbondiyoksitli ortamdaki sıcağa dayanamıyorum En güzeli açıcan musluğu buzz gibi suyu doldurucan küvete sonra hafiffce içine oturucan böle göbegin gıdıklanıcak oshhh isteyen içine buz da atabilir:) Promaniac olan flamethower kullanan adam sıcağa dayanması lazım:) [hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;-) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim :) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . [Bu mesaj Chemical tarafından 10 July 2003 16:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: Chemical, 10 July 2003 16:11 tarihinde demiş ki: Sıcağa dayanırım soğuğa dayanırım mesela şu an ben çok az sıcaklıyorum ve üzerimde kış pijaması var:) ama karbondiyoksitli ortamdaki sıcağa dayanamıyorum En güzeli açıcan musluğu buzz gibi suyu doldurucan küvete sonra hafiffce içine oturucan böle göbegin gıdıklanıcak oshhh isteyen içine buz da atabilir:)[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;-) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim :) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . adamdaki fanteziye bak ya :D[hline]Mixed Website e-m@il TheSilver Bir zamanlar Dediki ; sonra yuvarlak masalar buna ne artislik yapıyorsun diye daldılar hepsini dağıttı birtanesi kral artura haber götürmüştü abi adamın biri köprünün başında hepimizi dağıttı git bir el at diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 valla odada klima var, dısarsı kac derece bilemicem ama klimayı 25 derece yapınca 10dk sora usumeye baslıyorum, kapatınca da 28 dereceye geldiginde terliyorum. sacma bişi. 26 da tutmak gerekiyo galiba[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 evet bende evdeki ateşli kişiliklerin bütün gün klimaları çalıştırması yüzünden bütün gün tirtir titriyorum[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 abi git bi hawuza baba gibi yada souk suyu sonuna kdr ac ölümüne don ama nefes alabil wantilator fln anca kendini serinletiyo alcan klimayı püfür püfür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Klimayla odayı soğutmaktan ziyade odadaki nemi aldırmak daha mantıklı. Nem alınınca sıcak okadar etkili olmuyor.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar