w00t Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Sevgili Buzkirpisi ben sana zamanında (sen llv35 iken ) yardım eden bi arkadasım (msn'im bile varsende) kendi bildiklerimi yazsam oda ukalalık diye nitelendirilir diye yzamıyorum aynen c/p yaptım (dogrudur) artistik degil :)[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bence yararlı bi c/p idi.... [Bu mesaj Malach tarafından 20 Ağustos 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Tamam bişey demiyorum.Ben haksızım abi.Genede merak ettim özelden bir konuşalım. C/p olayı ayrı bir konu. [Bu mesaj Buzi tarafından 20 Ağustos 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar