Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paticikte G.A.L. mezunu veya G.A.L.'da okuyan var mı? Mezunlar Derneği Okulun sitesi(kötü durumda) Forum Ben 11 Fen B'de olucam bu sene kaynaşalım coşalım...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved.
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 [signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved.
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 abim oradan mezun gerçi bu yıl odtü elektroniği bitirdi ama =P söğütözündeydi galiba yeri hep garip gelmişti bana.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Müdür amcamız emekli olmus die duydum ben ölene kdr müdür kalcak diye umuyodum yazık olmus :P[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall)
Öne çıkan mesajlar