bart2k4 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ankaranın en güsel ve çok bilinmedik bir mekanı eskiden ankaramızda tunalı bahçeli wardı ama 2 ytl i bulan geliyor buralara bi otobüs parası.... yani seviyesi gitgide düşmekte... kesinlikle süper bir mekan saklıbahçe armada ile laila nın arkadaında kalmakda....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 sessiz sakin hos biryer. aile yeri gibi ama daha cok. birde restoran kismi cokta iyi degil. ama minderli acik alan ariyorum diyorsaniz gidiniz.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 gazi anadolulular az gitmemiştir zaten oraya :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 haha, benim mezun oldugum sene actilar orayi diye hatirliyorum. ders calisiyoduk biz, gitmezdik hic =P tabiki giderdik[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bence sıkıcı orası. Böyle doğal ortam sessizlik falan diye giderseriz aradığınızı bulamayacağınız bi mekan.[signature][hline]Seni kaybolurken görmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Yav madem o kadar gazi anadolulu var ŞU konuya niye bakmıyosunuz AAAaaaAaefea...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 hahah top hafız diyorum yalnızca[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar