bart2k4 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ankaranın en güsel ve çok bilinmedik bir mekanı eskiden ankaramızda tunalı bahçeli wardı ama 2 ytl i bulan geliyor buralara bi otobüs parası.... yani seviyesi gitgide düşmekte... kesinlikle süper bir mekan saklıbahçe armada ile laila nın arkadaında kalmakda.......
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 sessiz sakin hos biryer. aile yeri gibi ama daha cok. birde restoran kismi cokta iyi degil. ama minderli acik alan ariyorum diyorsaniz gidiniz.[signature][hline]Piiys
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 gazi anadolulular az gitmemiştir zaten oraya :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 haha, benim mezun oldugum sene actilar orayi diye hatirliyorum. ders calisiyoduk biz, gitmezdik hic =P tabiki giderdik[signature][hline]Piiys
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bence sıkıcı orası. Böyle doğal ortam sessizlik falan diye giderseriz aradığınızı bulamayacağınız bi mekan.[signature][hline]Seni kaybolurken görmek istemiyorum.
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Yav madem o kadar gazi anadolulu var ŞU konuya niye bakmıyosunuz AAAaaaAaefea...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved.
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 hahah top hafız diyorum yalnızca[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me
Öne çıkan mesajlar