ivy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 norton benım soldatı mı blocklamıs!! nası yanı ya nıye norton soldatı mı blockluyor kı? ya da sole solıyım norton soldat blocklar mı?[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bloklar da sonra sole bi soru gelir iste bu zimbirti internetten seeluyor isterseniz ben blocklamaya devam edeyim veya sen blocku kaldir die sorar ordan kaldir anam dersen sorun kalmaz[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Firewall varsa bilgisayarında, internete ulaşmak isteyen bütün programları sana bildirir ve hangilerine çıkış izni vermek istediğini sorar. Soldat da internete bağlanan bir program olduğundan doğal olarak norton olaya el atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 hea tamam cok saolun ben okumadan ok deyıp gecıyodum duzelttım.. tsk beyler[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar