hellraiser Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bu oyunu oynayanlar buraya ayrıca oyuna yeni bir yama çıkardım isteyen indirebilir. http://www.soccercenter.net/forum/showthread.php?t=49687 Özellikleri yamanın ve link burada isteyenler incelesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 şimdi ayıp olcek ama baktım millet emule için edk bile veriyo korsan olayına ılımlı yaklaşıyoruz galiba artık o yüzden sorucam :P fm2005 in son çıkan patchi varya hani bi ton bug fix falan olan.0.5 olması lazım sonunun tam versionu unuttum.o patchı korsan versiona uygulamanın bi yolunu arıyorum kaç aydır heheh varmı bi fikri olan?(özel mesajdanda şeedebilirsiniz :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellraiser Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 http://www.soccercenter.net/forum/showthread.php?t=43521 Bu linkten gerekeni bulabilirsiniz.İyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bir de ben yeni bi bile fm 2005 yükledim. bu bil.e yükleyince nedense bu sorun baş gösterior hangi cdden yüklenirse yüklensin... save dosyalarını görmüyor. belgelerime bakıor ama görmüyor. addictiveness rating i remember to wash olan bu zavallıya yardım edin ;([signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 illa 145232 topic açıcaksınız hey allahım[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellraiser Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 belgelerimde sports interactive user files gibisinden bir klasör olması lazım yoksa eğer buraya yaz orada yeni klasör oluşturalım(isimlerini fln vereyim) o zaman o sorun büyük ihtimalle ortadan kalkar. not:topic varmı diye önceden baktım ve yoktu konuyla ilgili topic onun için açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 aynen şu şekilde kaydetti [img=http://www.loadpix.com/files/t-04743ca3.jpg][signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellraiser Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 O zaman şimdi yazacağım klasörleri belgelerimde oluştur o zaman görecektir save dosyalarını. Belgelerim-Sports Interactive-Football Manager 2005-games Bu şekilde save dosyalarını görebilir. Ayrıca taktiklerin için tactics,maç kaydı için matches,antrenmanların kaydı içinse gamesin yanında training klasörleride açabilirsin.Herhangi başka bir sorun olursa buralardayım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 haklısın da topicin başlığıyla içeriği uyuşmamış ondan dedim=)mesela patchiyle ilgilenen biri bu topiğe bakmayabilir.halbuki başlığa patch vs. yazsaydın girerler[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellraiser Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Oyunla ilgilenen biri bakar buraya mutlaka bence onun için pek gereği olmadığını düşünüyorum patchi yazmanın neyse;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 peki=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 klasör oluşturma olayı olmadı yine belgelerime bakıor. çok garip.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ya bu arada oyunun offical bi upgrade i çıktımı?bu sezon için yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellraiser Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Tam 4 tane official upgrade çıktı.sigamesin resmi sitesinde var upgradeler.5.0.5 olmadan benim yayınladığım yamayıda oynayamıyorsunuz zaten. -jazzyjam klasörü belgelerimde oluşturman lazım oraya bakacak tabi;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 öyle yaptım abi.. belgelerimde oluşturdum ilerisine bakmıyor. xp nin temasını win98 yaptığımdan olabilir mi PC/Mac için Football Manager 2006 kasım başı çıkacakmış.. http://www.sigames.com/news.php?type=view&article_id=1151[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 2005/2006 sezonu için olan bi database bulamadım ben sitede? yani şu anki sezonların transferlerini vs. içeren bi update varmı onu sormuştum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellraiser Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 şuan yapım aşamasında transfer döneminin 1eylülde son bulmasıyla yayında olacak;) jazzyjam;scn forumda teknik sorunlar bölümüne sorarsan birileri sana yardımcı olabilir benim bilgimin dışında bu dediklerim olmuyorsa:( [Bu mesaj hellraiser tarafından 14 Ağustos 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 www.cmturk.com dan indirebilirsin 8 austos tarihine kadar olan transferleri iceren yamayi.. ama kleberson yok besiktasta mesela sanirim bi kac adam daha eksikir.. editoru acip klebersonu beisktasa postalayabilirsin..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Teşekkürler bi deneyeyim. Bu arada hiç alt liglerde oynayan varmı?Ben mesela darlingtonla bi oyuna başladım.Kendimi gösterdikten sonra büyük takımlara geçicem inşallah :) Şu an 2. sezonumdayım.Geçen sezon league one a yükselttim takımı.Şu an kadrom berbat durumda.Mali kriz içerisinde klüp zaten transfere para ayırmıyor, maaşları kısıyor.Kiralık ve serbest durumdaki oyuncularla idare etmeye çalışıyorum heh.Klübün finansını düzeltmek için ne yapmak gerekiyor?Adamları üst lige yükselttim, yine transfer bütçesi vermediler :) Bu sezon gereksiz tüm oyuncuları sattım, şu an aylık gelirim pozitif durumda.Bide sezon başında büyük takımlarla hazırlık maçı düzenleyerek 500k falanda ordan kazandım.Sanırım sezon sonunda $2milyon falan kar ederim.Ama merak ettiğim ben bu kadar para için kasıyorumda bu adamlar sezonluk karı bana transfer bütçesi olarak verirlermi?En azından yarısını l:) Ayrıca elinizdeki oyuncuların hepsi vasatsa, sadece 1-2 tane vasatın üzeri oyuncu varsa, nasıl bi taktikle oynamalı? :) Ben bi taktik geliştirdim ama hala yeterince fazla atak yapamıyorum.Oyuncularım fazla iyi olmadıkları için bol bol pozisyona sokarsam anca gol bulabiliyorum.Ama bu seferde defans folloş oluyo devamlı gol yiyorum heheh.Hem defansı sağlam tutucak, hemde maç başına en azından kaleye 15 şut oranını tutturacak bi taktik lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Ben 3 ay önce Q.P.R ile başladım 2sezonda premier lig e yükseldim şu an 2008/2009 sezonundayım önceki sezonu 6 ıncı bitirrip uefa kupasına kaldım ayrıca ederson u 15M Adebayor u 31M(tek sezon oynadı gol kralı oldu) ye MAN UTD a sattıktan sonra o paralarla süper bir kadro oluşturdum. Şu an hedef uefa kupası ve premier lig şampiyonluğu:). Bu arada Mohammed Zidan ı kesinlikle tavsiye ederim mükemmel bir oyuncu.[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 cmde oyuna başladığımın 3. sezonu Altay'la şampiyonlar ligi şampiyonu olmuştum. sonraki yıllar da malum.. (hilesiz)[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." [Bu mesaj jazzyjam tarafından 18 Ağustos 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 darlingtonda şey var ama.para olmadığı için öyle yıldız oyuncu alamıyosunuz.yani ilerde para edecek potansiyel adamları alamıyosunuz.(o adamlarda aslında bi nevi hile, 50k ya c. ronaldo kalitesinde adam almak saçma yani hehe) o yüzden iş sizde bitiyo oyunculardan çok. kendini zorlamak isteyen herkeze darlington öneriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 50k ya C.Ronaldo kalitesinde adam asla alınmaz ama geleceğin C.Ronaldosu alınabilir:). Bence gerkçekçi bir şey sonuçta dünya yıldızlarının çoğu küçük klüplerde yetişip büyüklere transfer oluyorlar.[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar