lupin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 arkadaslar 52 lvl bi elmoradım var ... ben bunu nasıl orca dönüştürebilirim ... biraz orc olmak istiorm ....[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage/FLAME Level: 52 Clan: Msccre_T Server: Beramus Np:yokki np :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 biraz orc olmak istiorsan yeni char accacan :D eskisi gibi nation deiştirmiolar bilgine[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 orc olmak isdiorsan belirli bir lvl den sora onlarin Scroll leri war oda sana 1 aylik uyelik 2000 p ye gelir isine geliorsa 1 ay uyelik alirsin 2000 p basarsin scroll u ama benim bildiqime gore 60 yada 62 lvl'ler orc olabilior. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ya peki bnm bi dene 44 lvl rogue var ... 40 lvl bi orc verebilcek yokmu ?? :(([signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage/FLAME Level: 52 Clan: Msccre_T Server: Beramus Np:yokki np :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ben verem lvl 40 rohgue var ezik ama bence 0 dan çar kas....[signature][hline]Stafla adam doğrarım..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: KoRn3RoTh, 20 Ağustos 2005 19:31 tarihinde demiş ki: ben verem lvl 40 rohgue var ezik ama bence 0 dan çar kas.... BEnce de[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! [ quote ]ivy, 20 Ağustos 2005 03:21 tarihinde demiş ki: rocco ne kı? topıtop dııl mı? [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Spoof, 20 Ağustos 2005 17:50 tarihinde demiş ki: orc olmak isdiorsan belirli bir lvl den sora onlarin Scroll leri war oda sana 1 aylik uyelik 2000 p ye gelir isine geliorsa 1 ay uyelik alirsin 2000 p basarsin scroll u ama benim bildiqime gore 60 yada 62 lvl'ler orc olabilior. . abi o hangi scroller nerden alcaz nası deişces benim 61 lvl var onu deişiris demi yardımcı olurmusun parası neyse veririk 3-5 fazla öyle bi scroll lazımdı bana....[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: CursetH, 20 Ağustos 2005 19:36 tarihinde demiş ki: said: Spoof, 20 Ağustos 2005 17:50 tarihinde demiş ki: orc olmak isdiorsan belirli bir lvl den sora onlarin Scroll leri war oda sana 1 aylik uyelik 2000 p ye gelir isine geliorsa 1 ay uyelik alirsin 2000 p basarsin scroll u ama benim bildiqime gore 60 yada 62 lvl'ler orc olabilior. . abi o hangi scroller nerden alcaz nası deişces benim 61 lvl var onu deişiris demi yardımcı olurmusun parası neyse veririk 3-5 fazla öyle bi scroll lazımdı bana.... lem öle bir scrool yok ..yenimi çıktı o yeni store itemi flnmı?valla hiç duymadım..buf scrool gibi kullan orc ol kullan insan ol güzelmiş o ama yarım saatmi orc olabiliyon yoksa_?...[signature][hline]Stafla adam doğrarım..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 olsun ben parasını verirm :D bana o scrollden getirin abi dinleme sen bunu bana getir o scrolu parası neyse veririm human olmak istiorum begenmezsem tekrar orc olcem..[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar