Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orc'a Dönüşmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar 52 lvl bi elmoradım var ... ben bunu nasıl orca dönüştürebilirim ... biraz orc olmak istiorm ....[signature][hline]Name: UltraslanTr
Nation: Paper Mage
Job: Paper Mage/FLAME
Level: 52
Clan: Msccre_T
Server: Beramus
Np:yokki np :(
Mesaj tarihi:
orc olmak isdiorsan belirli bir lvl den sora onlarin Scroll leri war oda sana 1 aylik uyelik 2000 p ye gelir isine geliorsa 1 ay uyelik alirsin 2000 p basarsin scroll u ama benim bildiqime gore 60 yada 62 lvl'ler orc olabilior. .
Mesaj tarihi:
ya peki bnm bi dene 44 lvl rogue var ... 40 lvl bi orc verebilcek yokmu ?? :(([signature][hline]Name: UltraslanTr
Nation: Paper Mage
Job: Paper Mage/FLAME
Level: 52
Clan: Msccre_T
Server: Beramus
Np:yokki np :(
Mesaj tarihi:
said:
KoRn3RoTh, 20 Ağustos 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
ben verem lvl 40 rohgue var ezik ama bence 0 dan çar kas....

BEnce de[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!

[ quote ]ivy, 20 Ağustos 2005 03:21 tarihinde demiş ki:
rocco ne kı?
topıtop dııl mı? [ /quote ]
Mesaj tarihi:
said:
Spoof, 20 Ağustos 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
orc olmak isdiorsan belirli bir lvl den sora onlarin Scroll leri war oda sana 1 aylik uyelik 2000 p ye gelir isine geliorsa 1 ay uyelik alirsin 2000 p basarsin scroll u ama benim bildiqime gore 60 yada 62 lvl'ler orc olabilior. .

abi o hangi scroller nerden alcaz nası deişces benim 61 lvl var onu deişiris demi yardımcı olurmusun parası neyse veririk 3-5 fazla öyle bi scroll lazımdı bana....[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Mesaj tarihi:
said:
CursetH, 20 Ağustos 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
said:
Spoof, 20 Ağustos 2005 17:50 tarihinde demiş ki:

abi o hangi scroller nerden alcaz nası deişces benim 61 lvl var onu deişiris demi yardımcı olurmusun parası neyse veririk 3-5 fazla öyle bi scroll lazımdı bana....

lem öle bir scrool yok ..yenimi çıktı o yeni store itemi flnmı?valla hiç duymadım..buf scrool gibi kullan orc ol kullan insan ol güzelmiş o ama yarım saatmi orc olabiliyon yoksa_?...[signature][hline]Stafla adam doğrarım.....
Mesaj tarihi:
olsun ben parasını verirm :D bana o scrollden getirin abi dinleme sen bunu bana getir o scrolu parası neyse veririm human olmak istiorum begenmezsem tekrar orc olcem..[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
  • Yeni Oluştur...