Gursu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Arkadaşlar ben 1 ay önce bir bilgisayar aldim özellikleri; p4 3.0 1024 ddr ram Ati radeon 9800 128 mb 80 GB Hdd.. Hyundai Moni vs. Internet bağlantım Ise ''cable 256 - Ultra TV '' Fakat Heroyunda değıl ama '' Ultima - Online '' da çok fena bir kasma oluyor coğu kişi internet bağlantındandır dedi fakat başka ınternet uzerınden oynadigim oyunlarda '' Counter-Strike '' en iyi performansı ve pingi ben aliyorum. Ekran Kartimin Son Driveri Yüklü. Lütfen bu konuda yardimci olun. Birde Bilgisayarimi aldiğim yere götürdüm Teknik Servise Ben Sorunumu anlattim ama arkadaşlar çözemedi bir sorunum daha var herhangi bir oyuna girip cıktıgımda monitor ayarlari bozuluyor ve ekran alttan ve üstten 1CM kuculuyor oyundan cıkıyorum duzeltıyorum tekrar oyuna gırıyorum gene aynisi oluyor düzelttmekten bıktım Lütfen bana yardimci olun Anlattiğim sorunlara FORMAT bile çözüm olmadi bu arada WİNDOWS XP PRO. Kullaniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 hangi server bu serverdanda olabilr[signature][hline]www.stormuo.com www.msxturks.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Hepimiz ÖLECEZ!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Serverdan değil çoğu serverda denedim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Heryerde Normal Bi Ultimada Kötü Diyorsun :( Bu Sadece Serverdan Kaynaklanabilir Yani Bence Bağlantında Olsa Diger Oyunlardada Kasardı. Ama Birde Şu Var Şu Aralar Türk Telekom da var Gene bi sorunlar[signature][hline]www.stormuo.com www.msxturks.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Hepimiz ÖLECEZ!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 UO nun sesini kapamayı denedin mi? Edit: Başka bi uo cdsi ile denedin mi peki?[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? [Bu mesaj Janitschar tarafından 20 Ağustos 2005 15:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Ultimanin seslerini ve bazi şeylerini kapadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 En İyisi Bi Sil baştan kur şu uo yu[signature][hline]www.stormuo.com www.msxturks.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Hepimiz ÖLECEZ!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Farketmiorki yaa :( format bile attim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Neyse teşekkürler.. sağolun genede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 oyuna gir paperdoll dan optionsa tıkla ordan görüntü ayarlarını 640 a getir enable frame skipping i seç sonra windowsda desktopda sag tıkla propertiesden çözünürlügü 32 bit ve 1024-768 yap apply de uo yu cd siz calıstırıyorsun degil mi?[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 evet ama hala bişi farketmedi ? [Bu mesaj Gursu tarafından 20 Ağustos 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Scale speech duration based on length - İşaretli - Enable frame skipping - İşaretli - İkiside işaretli olucak dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ramden kaynaklanır aslında baglantı eksikliginde heleki uo da farkeder. onun dısında ultima online'da da bir takım trojan tipi dosyalar bulunuyor.uo klasorunun icindeki txt dosyaları seklinde bulunuyorlar. pc yi trojan taramasından gecir derim.belki sorun odur. bi ara bana da boyle bisey olmustu.oyun kasılıyordu ve sacma sapan seylerden dolayı dusuyordum ornek kendime energy bolt attıgımda veya magic arrow attıgımda client error veriyordu falan. he bunlar da mı olmadı.belkim worm dan dolayı bi kasılma da olabilir. donanımdan kaynaklanacak bir sorun oldugunu zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar