Zed Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 onu ben de düşündüm, ama pek çok kişi random random gezmek için geliyo siteye. onu feda edemem. aynı adultta olduğu gibi "these images are private" olayını da yapmıştım, ama bu sefer de herkes private yüklüyodu. o yüzden şimdilik iyi böyle. ilerde random gezenlere muhtaç olmadığımda kaldırabilirim.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 güzel olmuş site. bundan sonra ben resimlerimi oradan upload ederim[signature][hline]Lineage Geyikleri... -çinli: you sex ? -ben: what ? -diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex -ben: what the fuck are you talking about ? -çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 çok iyi oldu ya bi kaç deneme yaptım ve random gezerken çok iyi animelere rasladım güzle yani[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Şaşkınlıkla bakıyorum hala...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Resimler ilgi çekici..[signature][hline]Odysseia! Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Benimde böyle bi proje vardı yarım kalmıştı o aklıma geldi Güzel olmuş eline sağlık :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bide isteyenler için üyelik gibi bişey olursa hoş olur. yani login olunca bütün upload ettiklerimi bulıyım istiyorum diğer türlü not almamız gerekcek eski upload ettiklerimize bi süre sonra tekrar rahat erişebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hazırmı bu script ? aynısına çok yakın bir tane script varda bende... birde bu iş için ne kadar bw ayırdın aylık ?[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 @elesso tekrar upload et? bir de her seksi kadın resmini adult olarak mı vericez? Mesela bu adult bir resim midir? report this as an adult dediginde direk gosterimden kalkıyor mu? resmimizin randomda son eklenenlerde falan gozukmesini istemiyorsak adult olmasa bile adult koysak bi zararı var mı?[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı [Bu mesaj elvyn tarafından 10 Ağustos 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj elvyn tarafından 10 Ağustos 2005 14:08 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj elvyn tarafından 10 Ağustos 2005 14:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 adult ? hımmm[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 - script hazır değil, ben yazdım. - ordaki adult açıklamasında da yazdım, en ufak bi şüpheniz varsa adult olarak koyun. - kimse görmesin diye adult işaretlemeniz caizdir. - aylık 50-60gb bw yer gibi görünüyo bu gidişle. o yüzden direk reklam olayına girmek zorunda kaldım. yoksa bi süre reklamsız takılcaktım. [Bu mesaj Zed tarafından 10 Ağustos 2005 14:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 guzel bi site olmuş. diğer bu tarz sitelerde varmı bilmiyorum ama 60 resme kadar bi seferde upload etme olayını ilk sen dusunduysen gayet yaratıcı bişi olmuş. başarılarının devamını bekleriz :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gonozom Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 herhalde ilerde scripti satmayı düşünüyosun :D admin panelini bile ingilizce yapmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 @Zed : Tamam abi saol..Ama aynısının tıpkısının scpsi mevcut bende..2 editle aynı oluyor..Yanlış anlama sen yazmadın demek istemiyorum yukarıdada onu kasdetmedim sadece sordum.Buarada 50-60 ilerde yetmez gibi..Güzel olmuş parmaklarına sağlık..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 50-60 yetmez ise sorun değil, kolay ayarlanıyor max kaç tane upload edileceği. asıl önemli olan zip dosyası upload edilebilmesi.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 zed günlük ne trafik harcıyosun ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hoş site olmuş tebrikler adult olayını da iyi düşünmüşün[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 @ragnar: 4 günde 7gb gitti...[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 zed ahiret sorusu oldu ama toplam ne kadar alan kullandın. 4 günde ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Costello Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Site sade olmuş güzel olmuş valla hem hizlida açiliyor - Upload multiple images at a time bu özelliği yazmişsin bu resimleri çoklu uploadlama mi yoksa zipleyip uploadlamadan mi bahsediyorsun bulamadaim çünkü çoklu resim upload bölümü bide google reklamlarindan aralara sokuştur daha yaw böle altta duruyo hiç işe yaramaaz neyse güzel site tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 anlamadım demek istediğini? alttaki 1 - 60 arası sayılara basarak istediğin kadar dosya upload edebilirsin. yok ben her seferinde tek tek seçmek istemiyorum dersen zip uploading de var.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Zed hayırlı olsun siten güzel olmuş uğraşmışsın sanırım baya iyi bir yer edinirsin resim upload şeysi siteler içinde reklam konusunda kedi ile kapışıcan sanırım :P[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Costello Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Hocam bu multi olayini şimdi anladim çok süper yaw walla bomba olmuş saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 dediğim gibi, reklam olayını en azından başlangıçta pek istemiyodum. ama harcanan bandwidthi görünce mecburen ekledim.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 reklam allahın emri zaten böyle siteye de ruskiler sarmış buraya ya bütün resimler kız resmi ehau sen koymuyon demi zed :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar