JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ark lar bloodların ve symboliclerin videolarını izledikten sonra bayıldım :D günde 10 ar kere izliyom doymuyom elinizde varsa link verirmisiniz yada msn [email protected] şimdiden teşkürler..[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : Boşverin :D Level : 6x Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +7 staff Buffsız Can 1300 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bende hazırlıyorum fakat haftasonu yokum, önümüzdeki hafta yayınlarım umarım..[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 geliyo bekle az upload etmem gerek videolari[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 tüh hood bugüne yetişmez sanırım dimi :( bugün yola çıkçazda tatile gitçez 20 gün yokum neyse gelince bakarım[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : Boşverin :D Level : 6x Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +7 staff Buffsız Can 1300 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=127952[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 1XXXX (Dru artik yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 maalesef bende gidiyorum yetişmez artık yakında görüşürüz beyler[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 blood claninin video su war isdeyen [email protected] ekleyin msn'den atarim size yada atabiLeceqim site warsa soleyin atayim download adresini yazalim herkes endirsin.. farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 http://s11.invisionfree.com/knightonlineranking/index.php?s=e274d9793e9821f1783e2c4099a98ad3&showtopic=7794 Burda var videolar hemde bir sürü.Çalışmayan linkler var üyelik istiyor o siteler(Ben daha beceremedim üye olmayı :S )[signature][hline][b]Eğer bana bir darkvayne veririsen ; 5 aydır beraber olduğum ,gün içerisinde saatlerimi beraber geçirdiğim,kankam dediğim adamı unutur ,senin kankan olurum.Tanımam onu bir daha ,yeter ki darkvayne ver bana.Çünkü ben bunun bir oyun olduğunun farkında olmayan aciz ,aptal bir bebeyim....[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar