revhas Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Oyun içinden ulaşmaya çalıştım ama hala bir cevap gelmedi sizden, Shadow Knights Guildi ile konuştum bütün üyelerimizle birlikte onlara katılmamızı kabul ettiler... 2 haftalık bir deneme süresinden sonra tam üye olucak herkes (2 haftalık deneme süresi her yeni giren için uygulanan bir kural, zaten bizim üyelerimizin bu kurala takılıp atılıcağını sanmıyorum) ayrıca dantooine deki şehirlerinede yerleşicez... şu an tüm ayarlamalar yapıldı sizlerden haber bekliyorum online olan bikaç arkadaş memnuniyetle karşıladılar siz online olamayan arkadaşlar bu yazıyı okursanız burdan ulaşın bana...[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy" Revhas & Satto of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 FrF ye uyuzlıklarından almışlardır sizi içeri :P neyse pve baselerinizi almaya geliriz yine :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bence katılmasaydınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 giricek başka pa mı kalmadı be revhas?[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 sus kıskanma ![signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ShadowKnights Rulaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 euheuheuhe hadi FrF yine base patldın :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar