sheref Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yurt dışına gidiyorum okumaya, sanırım en az 5 sene orada yaşayacağım, bilgisayarla yaptığım şeylere gelince Paticik, belki oraya gidince uo'ya başlarım, yani internet üzerinden yapıyorum herşeyimi, Dreamweaver 2005, photoshop 8, fireworks ve flash da kullandığım programlar, bunların hepsini sorunsuz çalıştırabilecek ama fiyat olarakda gayet ucuz olmasını istediğim bir notebook arıyorum, ne önerirsiniz. sıfır alıcam, 2. ele inanmam.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 datronun gayet ucuz ve iyi performanslı bir modeli var tavsiye eederim yaklşık 900 küsür dolara geliyor kdv dahil[signature][hline]Welcome to Linuxland, in silent nights you may hear the windows machines rebooting sound... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Ucuz demişsin. Süper özellikleri olan ama ucuz bilgisayar dante diye bi firma vardı. Ama ne kadar dayanıklıdır bilmiyorum. Ama dayanıklı ve iyi performansı olacak diyosan tabiki toshiba ve dell :-)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 aldığım bir teklif üzerine 2. el'e de inanıyorum artık =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ziplayan_kestane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 in used we trust[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Half-Life, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan Kaghan [Eternal Rage], Sylvanas Osman [xxxx], xxxx pvp-rp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 konuyu halletmişisn ama ilerde bakanlar için yeni "acer 2355" edindim bitane ..1000$ gibi makul bi fiyata cent1.4 40gb hdd 512 ram 14.1 ekran ile gelio .. tavsiye edilir ...[signature][hline]*Anime listem için PM atın , görüşelim... *The Voice of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ziplayan_kestane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 1000$ a MSI 510C al kat kat daha iyi bak alttaki topic e[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Half-Life, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan Kaghan [Eternal Rage], Sylvanas Osman [xxxx], xxxx pvp-rp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 yurtdışında nereye gidiyosun ? amerika kanada gibi yerlerse ordan al yoksa gayet kaliteli bi laptopım var satabilirim hah[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 15.4" wide screen amd 64 2800+ mobile ati radeon 9700pro 128mb 1024MB ddr 400 4x dvd+-rw / cd-rw xp home vs. vs. vs. $1280 git amerikadan al...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar