Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ya arkadaslar system of a down ın sıtesı acılırken calan sarkının adı ve yukleyebılcegım bı yer varmı?yada dırek sızde varsa msn adresımı verım pm den atabılırmısınız??sımdıden cok tesekkur edıyorum[signature][hline]--Borgır--
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 soad- question[signature][hline]Cinci Hoca Reiro Dwarf Warrior EU - Haumarush(isallah)
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Burdan..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 buldum yaa co ksaolun bıras gec oldu ama olsun saolun[signature][hline]--Borgır--
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Yahu bunların sitesinde haber bölümde hep Türkiye ile ilgili haber var yarf.. Bişilerimi var bunların... (:[signature][hline]www.blind-guardian.com
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 soad ekibi,ermeniydi sanırım...[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5*
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ee??[signature][hline]Cinci Hoca Reiro Dwarf Warrior EU - Haumarush(isallah)
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 görmedim türkiye le ilgili bişiler grup turk düşmanı sürekli vurgularlar ama news de bişi denk gelmedi baktımda?[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Zaten News bölümünde değil Global Actions'da Middle-East ve Europa bölümlerinde var..[signature][hline]www.blind-guardian.com
Öne çıkan mesajlar