ziplayan_kestane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 http://forum.donanimhaber.com/m_3356765/tm.htm Alınır mı yoksa toshiba, dell, sony falan daha mı iyi, fiyat olarak 1500$ (kdv dahil) çıkamam hangi marka olursa olsun ona göre bi değerlendirme yapın[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Half-Life, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan Kaghan [Eternal Rage], Sylvanas Osman [xxxx], xxxx pvp-rp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ziplayan_kestane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 kullanma amacım, hem oyun oynamak (wow en yuksek requirement isteyen oyunum) hem de uni. de okuyacağım bilg. müh. ödevlerini ve işlerini kaldırsın istiyorum.[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Half-Life, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan Kaghan [Eternal Rage], Sylvanas Osman [xxxx], xxxx pvp-rp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ziplayan_kestane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yok mu fikri olan?[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Half-Life, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan Kaghan [Eternal Rage], Sylvanas Osman [xxxx], xxxx pvp-rp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 özellikleri yazmıyo aletin verdiğin linkte yada ben gözden kaçırdım[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ziplayan_kestane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1266 burdan bakın özellikler burda hayfan gibi :D[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Half-Life, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan Kaghan [Eternal Rage], Sylvanas Osman [xxxx], xxxx pvp-rp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bence çok güzel alet msi iyi laptoplar yapıyo ama müşteri servisi nasıldır bilemiyorum bnm alettede 64mb 9700 var hl2 Cs:source gibi oyunları sorunsuz oynuyorum bilg. müh. için 256 mb üstü herhangi bi bilg yeterli zaten kolay gelsin[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar