matako Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 merhaba bende 800 metredeki birine fena halde tutuldum o beni sevgisiyle,sözleriyle feth etti nediyebilirmki ona güvenim sonuz bazen kavga ettiğmizde onu ne kadar çok sevdiğimi anlıyorum çünkü içimde onu kaybetme korkusu var bunu biliyorum ne kadar uzuk olsakta herzaman birbirimiz seviyoruz
matako Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 insan aşkı,sevgi bilmeden aşkı yaşayanları asla anlayamaz ya bunlar ne yapıyo der geçersin ama yaşamak lazım bu arada 800 metre değil 800 kilometre durulur aşk bişeylerden azda olsa fedakarlık göstermektir anlayış demektir eğer anlayış yoksa zaten yürümez ne olursa olsun yürümez,eğer temelini iyi atmışsan ne yaparsan yap asla bozamazsın uzaktada olsa sevdiğin gözün görmez başka birisini bakmak sanki haram gelir insana aşkta mutlaka kavgada gerekir edin ama dozunu kaçırmadan kalp kıran sizseniz altan almayıda bilin bizim bile ilk kavgamız o kadar güzeldiki hala unutamam sözleri bile hala aklımda ne diyebilrimki yaşandıkça örenirlir bu melet
CureShot Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Matako nun dediklerine aynen katılıyorum ve de ilginç bişey herkesin sevdiğini 800 km mesafeye koyuyolar bugünlerde :P Tüm Ayrı Şehirlerde sevdiği olanlara : "All the miles that separate Disappear now when i'm dreamin' of your face I'm here without you baby But you're still on my lonely mind." Three Doors Down - Here Without You
matako Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Özlemek, o yakici istek, bilinen herseyi ve önem sirasini degistiriveriyor. Özlediginiz ise çok uzaklarda... Yaninda olmasini istediginiz halde yaninizda olmayan bir tek kisi, yaniniza bile yaklasmadan, hatta onu özlediginizden ve onu istediginizden haberdar bile olmadan, bütün hayati, bütün görüntüleri eritip baska kiliklara sokuyor...
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Gözden irak olan gönülden irak olur direk eheh. Olmaz öyle sey, ben unutuyorum en azindan direk : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Zaten en uzun iliskim 1.5 sene oldu, onda da yaz tatili olduktan 1 hafta sonra kizi bütün yaz göremicem nasil olsa etraf kiz dolu diyeterslemis düs yakamdan falan demistim : ) Gayet güzel bi yaz gecirdikten sonra da, okul basladiginda ona yalvarmaya basladim affet diye : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Succubus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Penthesilea, 30 Temmuz 2005 13:59 tarihinde demiş ki: Zaten en uzun iliskim 1.5 sene oldu, onda da yaz tatili olduktan 1 hafta sonra kizi bütün yaz göremicem nasil olsa etraf kiz dolu diyeterslemis düs yakamdan falan demistim : ) Gayet güzel bi yaz gecirdikten sonra da, okul basladiginda ona yalvarmaya basladim affet diye : ) Oyyy bu bana tanıdık gelio yalvarma fasla diil de yaz gelio die kızı tersleme ve ayrılma çoook tanıdık gelio bea.. Erkeklerin hepsi aynı taktikten gidio heralde..[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key
CureShot Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 erkeklerin hepsini bir sayma şahsen ben asla macera peşinde değilim bir kızla çıkmak istiyorsam onla evliliğe kadar bile gidebileceğimi düşünüyorumdur.Şu ana kadar böyle tek bir kişi buldum hayatımda ve şu anda onla aramızda 800 km mesafe olmasına rağmen güzel bir birlikteğimiz var, ömür boyu sürmesi dileğiyle. dip not : Normalde mesaj atmam forumlara, sadece okurum. Bana bile kaç mesaj attırdınızya helal olsun yani[signature][hline]"All the miles that separate Disappear now when i'm dreamin' of your face I'm here without you baby But you're still on my lonely mind." Three Doors Down - Here Without You
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 olabilir ya. neden bu kadar yadırgadınızki? OLMAZ LAN! DAYTTTT! diye? bence olabilir.Hatta aynı ülkede olursa daha güzel olur.Gaza geldiğinde sevdiğinin yanına atla otobüse 1 gün sonra yanındasın.Yada O gelir.[signature][hline]Pff bune ya..
tahakiraz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bi önceden birliktelik varsa neden olmasın..onun dışında yaşanmaz bence.[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Eğer gerçek bir sevgi varsa ortada herhalde kopmaz! Özlem önemlidir! Fakat uzakta olmanın tek dezavantajı her an bir başkasının ortaya çıkmasıdır! Şuan için benim en azından benim tek korkum bu.[signature][hline]
FallenAngeL Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Her zaman baskaları ortaya cıkar insanoğlu poligamiktir. Kendi deneyimlerimden cıkardıgım ders bu en azından...[signature][hline]Depressive Mode :ON Lovefool Mode :ON Berserk Mode :ON Hold my breath as I wish for death...
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ama bunu onelemenin tek yolu gerçek bir sevgi ve bağlılıktır.[signature][hline]
FallenAngeL Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 işte o dediğini bulmak cok zor arkadas binde bir hatta daha da dusuk bi olasılık[signature][hline]Depressive Mode :ON Lovefool Mode :ON Berserk Mode :ON Hold my breath as I wish for death...
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 gerçek sevgi ve bağlılık? wtf?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 araya mesafe girdi mi ayrılmak lazım.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Kasanova Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 mix 2 tane var ama ben tecrübe derken onu kastetmemiştim
asit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ayri sehirleri birakin ayri ülkelerde bile yasanmali.... biri bunu ona soylesiiinn :,, ([signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
CureShot Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: FallenAngeL, 30 Temmuz 2005 22:15 tarihinde demiş ki: işte o dediğini bulmak cok zor arkadas binde bir hatta daha da dusuk bi olasılık Ne mutlu bana ki ben o binde birin altındaki olasılığı şu anda yaşıyorum.Ayrılın diyenler, olmaz diyenler lütfen gitsinlerde SEVMEK nedir öğrensinler önce....öyle bıraktım diyip bırakabileceksen zaten sevmiyosundur.Ne yazık ki onlara bu mantıkla gittikleri sürece de sevmek ne demek bilemeyecekler.[signature][hline]"All the miles that separate Disappear now when i'm dreamin' of your face I'm here without you baby But you're still on my lonely mind." Three Doors Down - Here Without You
matako Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bencede aynen katılıyorum bazen 1000 de bir olasılık vadır o olasılığı bulmak için biraz savaş vermen lazım ki bi değeri olsun savaş olmadan zafer olmaz zafer olmadan bi kıymet olmaz kıymetini bilen varsa ne mutlu sana (şahsen 1000 bir olsalığı bende yakaladım)sevmeyi bilmeyenler şiddetle öğrensinler ve yaşamın o zaman kıymetli olduğunu bilsinler!!!!!
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 [spo1=Tık...]AŞK İKİ KİŞİLİKTİR Değişir yönü rüzgârın Solar ansızın yapraklar. Şaşırır yolunu denizde gemi Boşuna bir liman arar. Gülüşü bir yabancının Çalmıştır senden sevdiğini, İçinde biriken zehir Sadece kendini öldürecektir. Ölümdür yaşanan tek başına Aşk, iki kişiliktir. Bir anı bile kalmamıştır Geceler boyu sevişmelerden Binlerce yıl uzaklardadır Binlerce kez dokunduğun ten. Yazabileceğin şiirler Çoktan yazılıp bitmiştir. Ölümdür yaşanan tek başına Aşk, iki kişiliktir. Avutamaz olur artık Seni bildiğin şarkılar. Boşanır keder zincirlerinden Sular, tersin tersin akar. Bir hançer gibi çeksen de sevgini Onu ancak öldürmeye yarar. Uçarı kuşu sevdanın Alıp başını gitmiştir Ölümdür yaşanan tek başına Aşk, iki kişiliktir. Yitik bir ezgisin sadece, Tüketilmiş ve düşmüş gözden. Düşlerinde bir çocuk hıçkırır Gece camlara sürtünürken. Çünkü hiç bir kelebek Tek başına yaşamaz sevdasını. Severken hiçbir böcek, Hiç bir kuş yalnız değildir. Ölümdür yaşanan tek başına Aşk, iki kişiliktir. Ataol Behramoğlu [/spo]
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ..yaşanmaz olacaklar: ayrı şehirlere gidilir, telde konuşulur tel kesmez(günde kaç saat konuşsan da), msnde konuşulur o hayatta kesmez(kamera falan olsa bilem). zaten bu evrede kavga edilir, çünkü msn ve telefon genelde kavga çıkaran meretlerdir(genel kıçtan anlama yüzünden). zaten çoğunlukla erkek tarafı mecnunlaşır, rüyalarında falan sayıklamaya başlar, sonra fenafillaha erer, bir kaç ay belki yıl sonra kızın kendisi geldiğinde de düş kırıklığı yaşar ve biter. hadi diyelim ki arada bir görüşülüyor, o da bir süre sonra kesmeyecektir ve bu yüzden sinirler gerilecek sonra kavga edilip aptal bir şekilde ayrılanacaktır(msnde veya telefonda kavga etmenin de genel nedeni budur). özetle: yürümez. denemeyin. zorlamayın. hoşlandığınız biri şehir dışından biri olduğunu öğrenince arkanızı dönün ve gidin. ha zaten bir olayınız olan kişi şehir dışına gidiyorsa genelş olarak biter.[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Succubus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: kaleidoscopic, 31 Temmuz 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ..yaşanmaz olacaklar: ayrı şehirlere gidilir, telde konuşulur tel kesmez(günde kaç saat konuşsan da), msnde konuşulur o hayatta kesmez(kamera falan olsa bilem). zaten bu evrede kavga edilir, çünkü msn ve telefon genelde kavga çıkaran meretlerdir(genel kıçtan anlama yüzünden). zaten çoğunlukla erkek tarafı mecnunlaşır, rüyalarında falan sayıklamaya başlar, sonra fenafillaha erer, bir kaç ay belki yıl sonra kızın kendisi geldiğinde de düş kırıklığı yaşar ve biter. hadi diyelim ki arada bir görüşülüyor, o da bir süre sonra kesmeyecektir ve bu yüzden sinirler gerilecek sonra kavga edilip aptal bir şekilde ayrılanacaktır(msnde veya telefonda kavga etmenin de genel nedeni budur). özetle: yürümez. denemeyin. zorlamayın. hoşlandığınız biri şehir dışından biri olduğunu öğrenince arkanızı dönün ve gidin. ha zaten bir olayınız olan kişi şehir dışına gidiyorsa genelş olarak biter. kesinlikle sonuna kadar katılıorum.. Ztn bide uzaklık zorken bu tartışmalar problemler herşeyi dahada zorlaştırıo.. Uzaklık olunca beklentiler artar görünce böle olsun şöle olsun fln fln die ama biraraya gelincede hayal kırıklıkları olur.. "bence denemeyin" demicem deneyin göün belki sölenenlerden farklı bi durum çıkar
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 çok zor yahu bu olay. özellikle sen aylarca beraber yaşa, içtiğin yediğin ayrı gitmesin, sonra bir anda ayrıl, ne o, ayrı şehirlerdeyiz kariyer yapıcaz.. ööf.. kariyerin bi tarafına diyesim geliyor. 31 Temmuz da down olmuş konuyu da up ediorum böylelikle.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 khas ın spoiler de canmış yani direk şiir=)
Öne çıkan mesajlar