Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sivas bekle beni

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

@Redal: 2 ay sivasta kaldım bir neden ile, ilk önce kampüsü fena degil. bir cafesi var geceleri disco gibi oluyor. bar desen yok. kro cok. ama arkadas dengi bulursun zaten.
ama inanki canın sıkılıcak orada. cünkü yapacak birseyin olmuyacak. sehire gideceksin sehirdede bi mok olmadıgı icin yine canın sıkılacak.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Kişisele yollansın bu lütfen...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

Christoph_Vassel, 13 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki:
koreliler ve japonlular uzaylı..ben 1-2 senedir kesinlikle inanıyorum artık..

DEF Klanı'nın Gücü !
Sosyal ağlarda paylaş

Evet seni yollayalım kişisele :) Bırak lan işte düdük kazanamadınmı yoksa girmedinmi hiç bilmiyorum ama mutlu günlerinde insanların canını sıkma bırak battımı dayısını satayım taşıyan taşır... fritöz lük yapmayın yaww
:)=[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...

[Bu mesaj RedallHoor tarafından 20 Ağustos 2005 11:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedallHoor, 20 Ağustos 2005 11:13 tarihinde demiş ki:
Evet seni yollayalım kişisele :) Bırak lan işte düdük kazanamadınmı yoksa girmedinmi hiç bilmiyorum ama mutlu günlerinde insanların canını sıkma bırak battımı anaını satayım taşıyan taşır... fritöz lük yapmayın yaww
:)=

:) ausdha katılıyorum şurda ne güzel topic dönüo insanlar eğlenio niye bu kişisel sevdası ?

asduhasudhas[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :(

[Bu mesaj Zubadam tarafından 20 Ağustos 2005 11:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@redall ben sadece söyledim vala ha ama kız istiyorsan bircok tanıdıgım var sivasta, vereyim ceplerini tanışın kaynaşın. =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayhem, 20 Ağustos 2005 11:15 tarihinde demiş ki:
@redall ben sadece söyledim vala ha ama kız istiyorsan bircok tanıdıgım var sivasta, vereyim ceplerini tanışın kaynaşın. =)

Ankara bağlantılarınıda ben alabilirmiyim :P[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...