Dev Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Her ne kadar össde sevinenlerin mutluluklarını kıskandığım sanılsada ve yanlış yere açılan topicleri uyarıp düşman toplasam da ben de bir gün össye gireceğim. Ve bende bu sisteme karşıyım. Ama karşı olmakla bitmiyor iş. Çözüm bulmak lazım. Ne olsun da bu sistem olmasın görüşlerinizi DOĞRU ALAN ADI altında alayım. Bence not ortalamasıyla olabilir...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Christoph_Vassel, 13 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki: koreliler ve japonlular uzaylı..ben 1-2 senedir kesinlikle inanıyorum artık.. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 not ortalaması ?[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Okul puanı yani... Okul puanı not ortalamasıyla belirleniyor. Okul puanı 80 ise şuaraya 74 ile şuraya falan olabilir. Notlarını yüksek tutan adam gibi üniversiteye girer...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Christoph_Vassel, 13 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki: koreliler ve japonlular uzaylı..ben 1-2 senedir kesinlikle inanıyorum artık.. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 röh biliyoruz heralde ne olduğunu , açıkla maksadında demiştim. :9 zaten okul puanının getirisi var.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 getiri yerine giriş puanı olabilir diyorum yani...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Christoph_Vassel, 13 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki: koreliler ve japonlular uzaylı..ben 1-2 senedir kesinlikle inanıyorum artık.. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Okul puanı şu an yüzde 21 oranında etkili ki yüzde 21 zaten neredeyse gireceğin yeri doğrudan etkiliyor. Yani o dediğin sistem zaten var.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 not ortalaması oldukça saçma bence. örneğin ben fenlisesi mezunuyum. 4.75 ortalamam var. başka bir okulda olsaydım ortalamam ne olurdu sence. o zaman ben hangi üniversiteyi kazanabilirdim? zaten aobp yüzünden 3 puanımı yediler ama ben yine çok kızmıyorum sisteme. sonuçta milyonu geçen insanı sıralamak kolay değil eninde sonunda bir merkezi sınav şart... haa eğer formatına karşıysanız bişe diyemeyecem ama inceleyebildiğim kadarıyla bu sne gelen sistem oldukça iyi[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Loras, 20 Ağustos 2005 12:40 tarihinde demiş ki: Okul puanı şu an yüzde 21 oranında etkili ki yüzde 21 zaten neredeyse gireceğin yeri doğrudan etkiliyor. Yani o dediğin sistem zaten var. hayır. hiç sınava girilmez. okul puanı denilen şey sınav sonucu gibi olabilir demiştim. Sadece öneriydi. Sende öneri getirebilirsin. benim önerim hakkında tartışmak yerine kendi önerilerinizi getirin...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Christoph_Vassel, 13 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki: koreliler ve japonlular uzaylı..ben 1-2 senedir kesinlikle inanıyorum artık.. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 not ortalaması katliamla sonuclanır:)lise tabanlı giriş olması mantıklı lisede bölümünü sececeksin yeteğini ölcecekler-türkiyede kim ölcecekse- ona göre yerlestirme yapılacak,sıkıyosa abd,ingiltere,fransa böyle yerlerde koysunlar öss diye bisey 2 milyon insanın girdigi ve kazananla kazanamayanın arasında uzak ucurumlar acan birsey o devleti nasıl indirirler görürsünüz[signature][hline]doğar güneş ardından tepelerin, elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 tamam sende önerini getir onu da tartışalım...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Christoph_Vassel, 13 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki: koreliler ve japonlular uzaylı..ben 1-2 senedir kesinlikle inanıyorum artık.. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Burda sistemi değil de oluşturulma şeklini söyleyebilirim. Bir komisyon kurarsın dünyanın gelişmiş ülkelerindeki eğitim sistemlerini incelersin. Onları örnek alır kendine özgü bir formata sokar ve yükseköğretimini öğrenci artı hocaların görüşleri eşliğinde yeniden düzenlersin. Önce katı kurallarla dersane sistemine falan el atmak lazım, mantıklı bir kaynak kullanımı ve halkı bilinçlendirmek lazım. Uğraşılırsa zor işler değil bunlar.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 En guzel sistem bu.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bende öss ye girdiğim zman sistemin gereksizliğinden ve bolşulğundan hiçbirşey ölçmediğinden yakınıyordum.. ama oturup düşününce Türkiye şartlarında bir ülkede daha iyisi mümkün değil.. napılabilir çok düşündüm ama her fikir bir bnoktada tıkanıyor.bu ülkede okulların hepsinin paralı olup öğrenciyi ona göre alabilecek bir sistem mi lazım avrupaya benzememiz için ?? bu mu lazım hangimiz gidebiliriz ki böyle okullara..ama öss sayesinde ben asla ücretini kaldıramayacağım bir okulda okuyorum.. ... aslında türkiyedede şansınız yüksek öss ye kalmak zorunda değilsiniz..herkezin ağzında ilgilendiğim yeteneğim olduğu alanda geliştirmek istiyorum kendimi ona göre üniversite okumak istiyorum diyorlar.. eh kimyacı olucaksınız oturun lisede alın elinize bir tane üniversite kimya kitabı başlayın çalışmaya yetenekliyseniz zaten anlarsınız az çok araştırın öğrenin sonra TUBITAK isminde bir kurum war o çeşitli yarışmalar düzenliyor türkiye çapında dereceye girin istediğiniz bölüme çok yüksek puan artısıyla girin..uluslararası başarı kazanın öss ye bile girmeden istediğiniz yere girin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Ben karsı değilim. Cunku insanlari başka türlü seçme ihtimal yok turkiyede. Bu sene oys nin geldiğide cok iyi oldu. Boş boş kolay sorularla herkez kazanıyordu sansı olan kaznaıyodu tutturan kazanıyordu mantıgı olan kazanıyordu Simdi hem mantık hem yetenek hemde BİLGİ kazanıcak. Cokta super oldu. işallah 2 kere sınava girme olayida gelir. ÖSS ÖYS olarak[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Evet yeni sistemin kazandırdıkları nelerdir? Götürdükleri nelerdir? Kazandırdıkları , genel kültür bilgilerinin artması , ezberci olmak Götürdükleri , mantık öldü.Yorum kalktı. Şimdi siz bir holding sahibisiniz.Ve işe birini alacaksınız.Karşınıza 2 kişi geldi . İkiside üni mezunu. Şimdi birisinin sadece kitap bilgileri var. Diğerinin ise , sorunları yorumlama , mantığını kullanma gibi yetenekleri.Siz olsanız hangisini işe alırsınız? Hangisi daha çok başarılı olur ? Burda eski sistem olan , yorumlama ve mantığını kullanan adam. Yeni sistem olan , sadece kitap bilgisi olan. Kararı siz verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ben öss ye karşı değildim başka bir sistem kullanılamaz sınavsız türkiyede notlara bakılarak üniversiteye öğrenci alırsak, vay halimize. yeni sistem çok daha berbat oldu. üniversitede 2 sene matematik gören bir öğrenci artık öss ye hiç çalışmadan denemek için girse bile 43 44 45 rahat çekebilecek. en güzel sistem bundan önceki sistemdi. yorum sorularıyla hem zeki hem de bilen insanı seçiyodun, üniversitede de veriyodun, güzel oluyodu. bu seneki sınav biraz ezbere yonelikti gibi geldi bana, geçen seneler daha iyiydi yani. ama kısacası tek sınav olayına ben karşı değilim. (her ne kadar sınavda heyecan yapıp bocalayıp istediğim yere giremesem de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Not ortalamasi gerizekalilik olur sadece. Ben Izmir Fen Lisesi'nde okudum abi, sinavlara sabahlara kadar calisip 20-30 falan aliyordum fen derslerinden. Ha ÖSS ye gelince, kesinlikle sacmalik olduguna katiliyorum. Yeni sistem cok daha mantikli. Aslinda, OSS- ÖYS sistemi en dogrusuydu. Sinav istemiyoz bize ne! diyenlere de alternatif cözüm önermelerini söyleyince susuyorlar genelde. Ben de sinav istemiyorum ama baska neye göre secekler 1.8m kisiden 300binini? Bu 300binden de sadece 10bin civari kisi adam gibi üniversiteye giriyor yani onu da göz ardi etmeyin[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Öss'ye Çiçek Böcek[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 sen boşver daha o zamana üniv kalmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: go2hell, 20 Ağustos 2005 12:53 tarihinde demiş ki: Ben karsı değilim. Cunku insanlari başka türlü seçme ihtimal yok turkiyede. Bu sene oys nin geldiğide cok iyi oldu. Boş boş kolay sorularla herkez kazanıyordu sansı olan kaznaıyodu tutturan kazanıyordu mantıgı olan kazanıyordu Simdi hem mantık hem yetenek hemde BİLGİ kazanıcak. Cokta super oldu. işallah 2 kere sınava girme olayida gelir. ÖSS ÖYS olarak sana adınla hitap ediyorum tekrar tekrar ve tekrar just go to hell[signature][hline]Welcome to Linuxland, in silent nights you may hear the windows machines rebooting sound... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: go2hell, 20 Ağustos 2005 12:53 tarihinde demiş ki: Ben karsı değilim. Cunku insanlari başka türlü seçme ihtimal yok turkiyede. Bu sene oys nin geldiğide cok iyi oldu. Boş boş kolay sorularla herkez kazanıyordu sansı olan kaznaıyodu tutturan kazanıyordu mantıgı olan kazanıyordu Simdi hem mantık hem yetenek hemde BİLGİ kazanıcak. Cokta super oldu. işallah 2 kere sınava girme olayida gelir. ÖSS ÖYS olarak +3216874654131[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 keşke herşeyin doğrusunu bulmak sucuk kızartmak kadar kolay olsa..ama olmuyor..olamıyor..bazı kalıplar değiştirilemiyor, değiştirilse bile değişene kadar binlerce insan üzülüyor..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar