Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsane "İkinci Bahar" yeniden ekranlarda (mı?)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok güzel bi diziydi Türkan Sorayin kaprisleri yüzünden erken bitirdiler diziyi[signature][hline]Ölüm uykusu bizi hayallerin gerçek oldugu yere götürdügüne göre, bu fani bedenlere girdigimizde gerçeklere ara veriyor olmaliyiz
Mesaj tarihi:
güzel bitirdiler canim ama hizlandirdilar olayi biraz daha uzayabilirdi 3-4 ay daha[signature][hline]Ölüm uykusu bizi hayallerin gerçek oldugu yere götürdügüne göre, bu fani bedenlere girdigimizde gerçeklere ara veriyor olmaliyiz
Mesaj tarihi:
çok güzel ya sener şen oynuyo bi kere izlenmez mi...?:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
said:
Anodhen, 18 Ağustos 2005 00:37 tarihinde demiş ki:
Çok güzel bi diziydi Türkan Sorayin kaprisleri yüzünden erken bitirdiler diziyi

yuh ne alaka[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Mesaj tarihi:
alakasini söyleyeyim türkan soray sener senin kendisinden daha fazla para aldigini duyunca küplere binmis ve killik yapmis[signature][hline]Ölüm uykusu bizi hayallerin gerçek oldugu yere götürdügüne göre, bu fani bedenlere girdigimizde gerçeklere ara veriyor olmaliyiz
Mesaj tarihi:
tarık abi vakkas rolüne sonradan gelmiş tekrar yayınlamasalar farketmiycektim ama adamlar oyunculuğu konuşturuyo be baba tekrar tekrar izlenmemi hala bunun kadar iyi bi dizi yapılamadı yazık bize yaw... :(
Mesaj tarihi:
izliorum şu an en iyi yerli diziler sıralamasında süper baba'dan sonra 2.dir bu dizi[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes)
Mesaj tarihi:
baya uzun sürüyo ve gece geç saatte başlıyo valla..married with children tadında oturuyorum ve izliyorum.ayrıca şener şen yine döktürmüş orda ya.abi adam inanılmaz oynamışş.adamın bir bakışında bin anlam var.helal olsun valla..[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
  • Yeni Oluştur...