Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grup Aranıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar boş vakitlerimde takılabileceğim istanbul içinde bir grup arıyorum. AD&D bilgim çok fazla yok genelde Vampire (Masquerade ve Dark ages) ve DM'imizin kendi sisteminde/evreninde geçen oyunlar oynadım, ama FR ve DL evrenlerinin çıkan kitaplarını fln okuyorum sürekli onları bilirim.
yaşım 21 grubun yaş ortalaması çok düşük olmazsa sevinirim, ciddi oyunlardan daha çok zevk alırım (arada geyik illaki olacak ama abartmamak lazım)
Post-apocalyptic evrenlerde oynamayı tercih ederim (Fallout gibi.. bu arada Fallout'u masaüstüne uyarlamıştık süper olmuştu oynatacak DM varsa gösteririm oynayabiliriz) orta çağ tarzı oyunlar çok hoşuma gitmiyor(Vampire dışında... aslında ben AD&D sistemini sevmiyorum sadece benim tek derdim o)
yani kısaca üstteki tarzda oynayan grubunuz varsa ve yeni player'lara açıksanız pm atın lütfen görüşelim :)
not1: illa üstteki gibi olması şart değil aslında siz player arıyosanız pm atın ne oynuyosunuz nasıl vs
not2: oynayacak mekan da var bu arada onu da ayarlarız o konuda bir problem olmaz[signature][hline]GM Duncan Idaho, The Ghola Mentat
Mesaj tarihi:
şu birkaç gün istanbuldayım oyun olursa gelebilirim bahsettigin oyunlarda deneyimim var bu arada fallout için sistem kurmak için kasmasaydınız keşke fallout'un zaten bi masaüstü sistemi vardı
  • Yeni Oluştur...