Apache Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ben bu turkcellin hergün onlarca gönderdigi taciz mesajlarından bıkmış durumdayım.Telefonda actım istemiyorum dedim allem kallem ettiler kapattırdılar telefonu. Son iki gündür beni 'sıcak sohbet' e sokmaya çalışıyor turkcell.Ben sohbetin seviyelisini severim,ahlaklısını severim ama gel gör turkcell anlamıyor anlayamıyor beni.Bir sıcak sohbet sevdasıdır anlaşamadık. Olay şöyleki son iki gündür neredeyse ikişer saat aralıkla 'Sıcak Sohbet' diye birinden mesaj alıyorum.İçeriği şöyle; 'YazAski:757 66 00 ve zevkli sohbetler icin Arzu,Ahu,Sibel heyecanla senin aramani bekliyor 757 66 00 en hizli baglanti burada hemen ara 10 sn 1sms/2knt' bu arzu,ahu,sibel uclusu heyecanını yensin aramayacağım,zorlamayın.[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 cicili bicili cicili bicili sohbetler..[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 :P bu konuda ucretli hizmet aldigin için itiraz etme hakkina sahip olduguna inaniyorum eger tcell m.hizmetlerini arayip sert bir dille elestirini yapip bunlari kaldirmalarini kaldiramazlarsa kaldirttirabileceginden felan bahsedebilirsin.. yasal hakkin var bu konuda...[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bana hiçbi şey gelmiyo hehe.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 valla banada yollamıyolar :([signature][hline]--Borgır-- [Bu mesaj Shagrath tarafından 19 Ağustos 2005 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bana da gelmiyo böyle şeyler, neden sana geliyo acaba? ki benim hattın neredeyse 99dan beri aynı. hiç bi dönem böyle msjlar gelmedi.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Apache'ye ayrı bi' ilgi var mesajları kaydet yarın buluşmada bakacam...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 demek ki arıyosun kayıt mayıt yapıp numaranı bırakıyosun ki adamlar yolluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 gelmıo bana?[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bana da geliyor ama o kadar sık değil 4-5 saat de bir yolluyorlar ,hiç de aramadım[signature][hline]Nan Curunir A LittLe Less conversation A LittLe more action pLeasee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 müşteri hizmetlerini arayıp kapattırabiliyorsun apache.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. [Bu mesaj Coldwind tarafından 20 Ağustos 2005 02:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hector Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 sanırım turkcelın sayfasından bunları kapata biliyosun yalnız supersıfre vs gerekebilir.bi arkadasimada bole seyler gelıyodu ve bu nu turkcellın sayfasından halleti[signature][hline]beetle juice, beetle juice, beetle juice !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 arzu ahu sıbel benıde beklıyomus eee nası yanı? eheueheuh korktum ben bu arzu ahu sıbelden nası ya sızı anladım da benı nıye beklıyolar kı?[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ivy kart babanın adına mı =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 beni niye kimse beklemiyo ya avea sux[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Kırma sen de o kadar mesaj atmışlar ara madem.[signature][hline]- burası neresi - kolonya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 siz bakmayın, turkcell falan nereden para kırıyor sanıyorsunuz siz :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bana zirt pirt 40 derece yaz konserlerimi ne geliyodu allahtan gelmemeye basladi artik baymistim . turkcell igrenc o konuda zirt pirt reklam mesaji yolluyolar ozellikle hazirkart'a...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ben korkmaya basladım bu turkselden bı de arzu ahu sıbelden...[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... [Bu mesaj ivy tarafından 20 Ağustos 2005 03:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madmasomau Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 yada daha once aradı felan ondan olabilirmi acaba ?? :P[signature][hline]Ölene kadar Yaşamaya Devam edicez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Ya bende bıkmış durumdayım turkcelin spamlarından Yeter kardesim ya. Bide bu ahu arzu sibel uclemesınden harbı korkmaya basladım ben[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 arkadaslar yapilacak iş basit acacaksiniz telefon bu ne kardesim istemiyorum ben ahu sibel felan dieceksiniz gereken yapilmassa vereceksiniz mahkemeye olacak bitecek bide para kazanirsiniz.. o kadar para oduyorsunuz size sizin istediginiz hizmeti vermeye mecburlar..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ya ben ahu arzu sıbelı merak etmeye basladım avaba harbıden guzeller mı? arasam mı acaba? turksel bu kadar ısrar ettıgıne gore bı bıldıgı vardır[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bizim apartmanda bir kız var , o tür hatlarda çalışıyormuş geçen köpeği dolaştırırken anlattı , çok kafa bir kızdır , ama yani pek bir şeye benzemiyor ; kara kuru bi kız işte. ama telefonda sarışın oluyorum dedi , renkli gözlü oluyorum dedi. allah kolaylık versin , hayırlara vesile olsun inşallah dedim , ayrıldım olay mahallinden.[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ses tonu nasildi ? bir sure sonra aliskanlik oluyor acaip gijik bir sesle normal insanlarla konusmaya calisiyorlar.. ivy : bence arama..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar