Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell sıcaksohbet hattı

Apache

Öne çıkan mesajlar

Ben bu turkcellin hergün onlarca gönderdigi taciz mesajlarından bıkmış durumdayım.Telefonda actım istemiyorum dedim allem kallem ettiler kapattırdılar telefonu.

Son iki gündür beni 'sıcak sohbet' e sokmaya çalışıyor turkcell.Ben sohbetin seviyelisini severim,ahlaklısını severim ama gel gör turkcell anlamıyor anlayamıyor beni.Bir sıcak sohbet sevdasıdır anlaşamadık.

Olay şöyleki son iki gündür neredeyse ikişer saat aralıkla 'Sıcak Sohbet' diye birinden mesaj alıyorum.İçeriği şöyle;

'YazAski:757 66 00 ve zevkli sohbetler icin Arzu,Ahu,Sibel heyecanla senin aramani bekliyor 757 66 00 en hizli baglanti burada hemen ara 10 sn 1sms/2knt'

bu arzu,ahu,sibel uclusu heyecanını yensin aramayacağım,zorlamayın.[signature][hline]shinsetsu desu..
Nystal - Undead Priest - Haumarush
Sosyal ağlarda paylaş

:P

bu konuda ucretli hizmet aldigin için itiraz etme hakkina sahip olduguna inaniyorum eger tcell m.hizmetlerini arayip sert bir dille elestirini yapip bunlari kaldirmalarini kaldiramazlarsa kaldirttirabileceginden felan bahsedebilirsin.. yasal hakkin var bu konuda...[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Sosyal ağlarda paylaş

gelmıo bana?[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

arzu ahu sıbel benıde beklıyomus
eee
nası yanı?
eheueheuh korktum ben bu arzu ahu sıbelden
nası ya
sızı anladım da benı nıye beklıyolar kı?[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi:
-Olsun yeniden yazılır...
Sosyal ağlarda paylaş

beni niye kimse beklemiyo ya avea sux[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

ben korkmaya basladım bu turkselden
bı de arzu ahu sıbelden...[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.

[Bu mesaj ivy tarafından 20 Ağustos 2005 03:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar yapilacak iş basit acacaksiniz telefon bu ne kardesim istemiyorum ben ahu sibel felan dieceksiniz gereken yapilmassa vereceksiniz mahkemeye olacak bitecek bide para kazanirsiniz.. o kadar para oduyorsunuz size sizin istediginiz hizmeti vermeye mecburlar..[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
This is our last stand;our last chance...
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben ahu arzu sıbelı merak etmeye basladım avaba harbıden guzeller mı?
arasam mı acaba?
turksel bu kadar ısrar ettıgıne gore bı bıldıgı vardır[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim apartmanda bir kız var , o tür hatlarda çalışıyormuş geçen köpeği dolaştırırken anlattı , çok kafa bir kızdır , ama yani pek bir şeye benzemiyor ; kara kuru bi kız işte.

ama telefonda sarışın oluyorum dedi , renkli gözlü oluyorum dedi.

allah kolaylık versin , hayırlara vesile olsun inşallah dedim , ayrıldım olay mahallinden.[signature][hline]valandil ownz j0o!
city sick,something's wrong in it.
WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...