Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oss Sonuçlarını Bekleme Topiği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sabancı başarı burslu mühendislik :)[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik
a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Half-Life, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan
Kaghan [Eternal Rage], Sylvanas
Osman [xxxx], xxxx pvp-rp
Mesaj tarihi:
Sivas Ünivesitesi Bulaşık Ve Bulaşıkhane İşleri...

İnanmıyorum hayallerim gerçek oldu...

Kendimi süper hissediyorum Hobarek Hobarek...[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Mesaj tarihi:
Tutsikisokama üni. Aldın babayı bölümü. Hayırlı olsun..[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan: Costa
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Mesaj tarihi:
Kişisele yollansın bu lütfen...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

Christoph_Vassel, 13 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki:
koreliler ve japonlular uzaylı..ben 1-2 senedir kesinlikle inanıyorum artık..

DEF Klanı'nın Gücü !
Mesaj tarihi:
said:
Dev, 20 Ağustos 2005 11:12 tarihinde demiş ki:
Kişisele yollansın bu lütfen...

Erife bak ya olm bülent ersoy gibi hem emir veriyor hemde lütfen diyor .... ya bi git insanlar burda mutlugunu paylaşıyor herkezle sanane...[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Mesaj tarihi:
eheh adam bide her topice yazıyo altta ankarayı kazanan bı arkadasın topici var orayada yazmıs.

eheh akıl,fikir..[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
Bende buraya bir kardeşim adına yazıyorum
"RaidenXelRu";
Bahçeşehir Üniversitesi Yazılım Mühendisliği!

P.S:İnşallah seneye yanına gelicem kardeşim,inşallah...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
who is genor?
Mesaj tarihi:
kişiselde konuşun bu kişisel bişiy. konu dışıyla ne alakası var. veya eğitimde konuşun. konu dışında görmek istemiyoruz bunları ya...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...

DEF Klanı'nın Gücü !
Mesaj tarihi:
Dev kes sesini.. :P Yaw mutluyuz işte kıskanma :) görmek istemiyorsan başka konulara bak bu kadar insan tartışıyoruz konuyu oraya taşıcak birisi yok ama bu gidişle sana kafa atacak tipler çoğalacak..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Yaptigimiz yanlista yani hak verin 1 senedir bu gun icin calistik :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
Aslan hamish konuş[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Höeyt. Doru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Tamam abi omg oldugunuz resimleri mame bölümüne uo maceralarınızı paticik.com bölümüne postlayın bundan sonra...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...

DEF Klanı'nın Gücü !
  • Yeni Oluştur...