Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ODTÜ ve Yurtlarla İlgili

cenin

Öne çıkan mesajlar

Şimdi ben tercih formunu verirken devlet yurtları ile ilgili yerleri doldurdum

Yerleştiği Yurt:TAHSİN BANGUOĞLU YURDU

Diye de yazıyor ama ben oalayı yanlış anlamışım sanıyordum ki beni Odtü yurtlarından birine burslu yerleştirmeye çalışacaklar.
Şimdi ben bu yurdu reddedip Odtü yurduna yazılmak istersem bir kaybım olurmu yani belki başka burs filanda alma olasılığım varda...
Belki saçma bir sorudur ama gerçekten hiç bilmiyorum bu olayları...[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

devlet yurtları hiç iyi değildir..okulun yurduna kayıt yaptırmanı tavsiye ederim.. normal yurtların aylığı 74 milyon.aklında bulunsun.. yurtların çoğunda odalarda internet bağlantısı var. her sene bi kaç yurt tadilat oluyor tadilat olanlara da internet geliyor.. eğer gidersen sakın 8.yurda gitme(normal yurtlardan tabi) oraya abazan yurdu derler :) ben 4.yurtta kalıyorum.. kayıt olurken adamlar kafalarına göre yazıyolar hangi yurt olduğunu. sen "benim 4.yurtta arkadaşım var beni oraya kaydedermisiniz" de yırtarsın... ama herseyden once yurdu gel bi gör imkanın varsa..[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Sosyal ağlarda paylaş

Çok sağol gelirim 4'e abazaların arasına düşmemek lazım :D
dolaşacam zaten bir ara[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...