enesene Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 albümü sevdim güzel olmuş riffler süper zaten rockistanbulda gitaristlerine ne kullandığını sormuştum Boss GT-8 kullanıyormuş :D.[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee,
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 olayın gt8 ile alakası yoktur bence.bendede gt6 var ama okadar süper drive tonlar elde edemiyorsun,o albümler yapılırken üstünden cubase vs bilimum programlardan geçirip öyle güzel ses alıyorlar,ne gitarla ne prosesörle alakası var olayın ;)
enesene Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ama yinede GT-8'in bir etkisi var yani....git bakalım dandik bir prosesör ile çal bakalım aynı tonu elde edebilir misin?[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee,
irin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hee daha once acmaya calıstıgım konu...ya antalya ya hala gelmedi album cıldıracamm[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız
enesene Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 albümde davul kayıtları çok kötü kick sesleri çoğu şarkıda gelmiyor bile[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee,
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Kendin Coş şarkısı Something's Wrong adlı grubun Caged adlı şarkısından bariz arak bu arada
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bende demoları vardı.demo daki kendin coş parçası bence album deki kendin coş tan iyidi
Head Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: dufrasne, 19 Ağustos 2005 03:33 tarihinde demiş ki: Kendin Coş şarkısı Something's Wrong adlı grubun Caged adlı şarkısından bariz arak bu arada bende nereden çalıntı diyodum ya , ahahaha. şimdi hatırladım , something's wrong da ne güzeldi be.[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
irin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 albumu aldım,pişmanım[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
gokayy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 cok yalnizim adli parcada smells like teen sprittir.....[signature][hline]Nobody loves noone...
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 something's wrong kasedimi e5'in karla kapandigi gun yola dusurmustum : (([signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi
Öne çıkan mesajlar