Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deja-vu - Kendin Çoş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
albümü sevdim güzel olmuş riffler süper zaten rockistanbulda gitaristlerine ne kullandığını sormuştum Boss GT-8 kullanıyormuş :D.[signature][hline]There is MEtal,
There is GAin,
There is DEath,
There is THee,
Mesaj tarihi:
olayın gt8 ile alakası yoktur bence.bendede gt6 var ama okadar süper drive tonlar elde edemiyorsun,o albümler yapılırken üstünden cubase vs bilimum programlardan geçirip öyle güzel ses alıyorlar,ne gitarla ne prosesörle alakası var olayın ;)
Mesaj tarihi:
ama yinede GT-8'in bir etkisi var yani....git bakalım dandik bir prosesör ile çal bakalım aynı tonu elde edebilir misin?[signature][hline]There is MEtal,
There is GAin,
There is DEath,
There is THee,
Mesaj tarihi:
hee daha once acmaya calıstıgım konu...ya antalya ya hala gelmedi album cıldıracamm[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla....
iRiN bacınız
Mesaj tarihi:
albümde davul kayıtları çok kötü kick sesleri çoğu şarkıda gelmiyor bile[signature][hline]There is MEtal,
There is GAin,
There is DEath,
There is THee,
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
dufrasne, 19 Ağustos 2005 03:33 tarihinde demiş ki:
Kendin Coş şarkısı Something's Wrong adlı grubun Caged adlı şarkısından bariz arak bu arada

bende nereden çalıntı diyodum ya , ahahaha.
şimdi hatırladım , something's wrong da ne güzeldi be.[signature][hline]valandil ownz j0o!
city sick,something's wrong in it.
WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
  • Yeni Oluştur...