HosH Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Arkadaşlar oynunu 1-2 gün içerısınde alıyorum.Oyunun Ücreti hakkında fazla bilgim yok.Sanal kart oldugunu duydum,bu kart oyun paketının ıcındemı cıkıyor?Yoksa kendı kredı kartımıza mı yatııracagız parayı.Yardımcı olursanız sevınırım... (Bazı arkadaslar dalga gecıcek bılıyorum dalga gecıcek olanlar cevap yazmasın)[signature][hline]Kadesine vur o sana vurmadan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Sanal kartı elindeki kredi kartı hangi bankaya aitse gidip çıkartıyorsun daha sonra oyunun sayfasından "account" açarken sanal kartı kullanıyorsun. Sonuç olarak oyun kutsundan sanal kart çıkmıyor :) Oyunun aylık ücreti yuvarlak 21ytl (12.99 euro idi sanırım)[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun [Bu mesaj OffChu tarafından 19 Ağustos 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Sanal kartın aynısını kredı kartımın oldugu bankadan mı cıkartıcam[signature][hline]Kadesine vur o sana vurmadan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 cok saol deıstırmıssın mesajı okudum[signature][hline]Kadesine vur o sana vurmadan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 yanı wow hesabı yaratıp kredı kartında onamı para yatırcas her ay 21 m cuk. pekı toptan yatırıp ındırım yapmazlarmı. bır de baslangıcta kac gun beles oynicas[signature][hline]Kadesine vur o sana vurmadan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 wow hesabı falan yok bahsedılen sanal kart bı banka uygulamasıdır ınternetten alısverıs konusunda guvenlıkten suphelenenler ıcın sanal akrt dıe bı uygulama baslatılmıstır.bu uygulama banka hesap akrtı gıbıdır.sanal kart kullanmadıgım ıcın tam olarak bılgım yok sanal akrt kullan bı arkadas detayları anlatır ama ılla sanal akrt olmak zorudna degıl normal kredı kartı ıle odemenı yaparsın ben sahsen ole yapıyorum.1-3-6 aylık tercıhlerın var bı anda toptan cektırebılırsın 3 aylık cektır kafan raht olsun her ay cektımı cekmedımı ugrasmassın.[signature][hline]Eru - CATASTROPHE [Bu mesaj _Eru_ tarafından 19 Ağustos 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 sanal kart kullanacaksın diye bi zorunluluk yok. ben visa electron kullanıyorum mesela.[signature][hline]ICQ:75403906 (kahrolsun msn messenger) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Baslangicta 1 ay bedava. Sonra 1 ay, 3 ay ve 6 ay seceneklerin var, 6 ay en karlisi tabi. Sanal kart falan kasmayi da gereksiz görüyorum acikcasi, Blizzard gibi ayda 3 milyon kisiden aylik ücret ceken bir firma hadi platinium olsa 10 milyar civari limitli kredi kartinizi pek sallamaz acikcasi.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar