Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ücret Ödeme

HosH

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar oynunu 1-2 gün içerısınde alıyorum.Oyunun Ücreti hakkında fazla bilgim yok.Sanal kart oldugunu duydum,bu kart oyun paketının ıcındemı cıkıyor?Yoksa kendı kredı kartımıza mı yatııracagız parayı.Yardımcı olursanız sevınırım...
(Bazı arkadaslar dalga gecıcek bılıyorum dalga gecıcek olanlar cevap yazmasın)[signature][hline]Kadesine vur o sana vurmadan!
Sosyal ağlarda paylaş

Sanal kartı elindeki kredi kartı hangi bankaya aitse gidip çıkartıyorsun daha sonra oyunun sayfasından "account" açarken sanal kartı kullanıyorsun. Sonuç olarak oyun kutsundan sanal kart çıkmıyor :) Oyunun aylık ücreti yuvarlak 21ytl (12.99 euro idi sanırım)[signature][hline]pff
Kritiğiniz bol olsun

[Bu mesaj OffChu tarafından 19 Ağustos 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

wow hesabı falan yok bahsedılen sanal kart bı banka uygulamasıdır ınternetten alısverıs konusunda guvenlıkten suphelenenler ıcın sanal akrt dıe bı uygulama baslatılmıstır.bu uygulama banka hesap akrtı gıbıdır.sanal kart kullanmadıgım ıcın tam olarak bılgım yok sanal akrt kullan bı arkadas detayları anlatır ama ılla sanal akrt olmak zorudna degıl normal kredı kartı ıle odemenı yaparsın ben sahsen ole yapıyorum.1-3-6 aylık tercıhlerın var bı anda toptan cektırebılırsın 3 aylık cektır kafan raht olsun her ay cektımı cekmedımı ugrasmassın.[signature][hline]Eru - CATASTROPHE

[Bu mesaj _Eru_ tarafından 19 Ağustos 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Baslangicta 1 ay bedava. Sonra 1 ay, 3 ay ve 6 ay seceneklerin var, 6 ay en karlisi tabi.
Sanal kart falan kasmayi da gereksiz görüyorum acikcasi, Blizzard gibi ayda 3 milyon kisiden aylik ücret ceken bir firma hadi platinium olsa 10 milyar civari limitli kredi kartinizi pek sallamaz acikcasi.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...