Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karate olayını bitirmiş...


tAKA

Öne çıkan mesajlar

yandaki reklam gözlerimi bozdu yaw O_*[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aşmış..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Amazing spider man isimli klipteki şahıs David Belle dir ayrıca mentorum dur (Ben bu adamı tanıyom yazışıyoz netten, dersler görevler veriyo bana :D Öeehhh götüm kalktı harbiden)
Le Parkour isimli sporun 2 yaratıcısından biridir Diğeri de Sebastian Foucan dır ( onu da tanyorum :D eheh Ama Seb Foucan daha candır, daha sıcak bir adamdır hemen soruları cavaplar (ingilizcesi kıt olmasına rağmen) Antrenmanları ise SÜRÜNDÜRÜR!)
Parkour, Le Parkour, Freerun Freeflow da denir. Oldukça yeni bir spordur 6ay dan beri bende yapıyorum(dum) Galiba Türkiye'de ilk yapan benim. (Forumlara sordum var mı sizden yardım istiyen başka Türk diye Almanyadan bir gencin adını verdiler başka çıkmadı) 20küsür gündür sağ bilek yan bağlardaki kopma ve tendondaki atma sebebiyle manda gibi yayılmaktayım.Şu an servis dışıyım. Geçer geçmez daha fazla antrenman ile bomba gibi dönücem camiaya.
Bu spora şu ana kadar 3 kişiyi başlattım ama (kafa göz yarmayı göze alabilen) ilgilenen pati varsa bişiler gösterebilirim. İlgilenen PM atsın. İstanbuldayım ben, Kadıköy de...
Aslında Extreme bölümüne başlık açmanın zamanı gelmiş... Şimdi yatıyorum yarın söz başlık açıcam.

Dipnot: Bu seyrettiğiniz video ne ki! David abim neler yapmış neler... Bunlar onun için çıtır çerez hareketler. Gerçekten aştığı vakit neler yaptığını görürsünüz ben videoları upload ettikçe...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız

[Bu mesaj dasaaa tarafından 08 Temmuz 2005 02:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Extreme bölümüne topladığım tüm bilgileri antrenmanları vs geçiririm. Oradan çalışırsın. Sorun olursa severek cevaplarım. Ha benim sakatlık geçtikten sonra gelirsen İstanbul'a antrenman falan da yaparız beraber :D Ben uykuya kaçıyım şimdi[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

parkour u ilk yapanlardan biri de benim. Fakat 2 kez omzumu cıkarttım.göründügü kadar basit bir spor değil yani mutlaka atletik bir vucuda ihtiyah duyuyorsunuz. ben 1 senedir body yapıyorum bu yüzden. yaklasık 1.5dirda parkour yapıyorum. internette bir sürü antreman görüntüleri var. isteyenler oradan cok rahat hareketleri kapabilirler. ama kendinize hayat sigortası yaptırsanız iyi edersiniz :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...