tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 buyrun[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 muazzam[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 yandaki reklam gözlerimi bozdu yaw O_*[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: streamin, 08 Temmuz 2005 00:21 tarihinde demiş ki: muazzam +1[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 aşmış..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 uçmuş[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 insanmisin dedirten cinsten [signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 millet asmis biz monitor basinda bi tarafimizi buyuturken[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Abi karate neysede o spiderman nedir insan mı o oha ?[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 delikanlı kızlar :)[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 O spiderherif gibi olan adamların kurduğu bi topluluk var -Urbanfreeflow- adamların felsefesi hiç bi engele takılmadan sürekli koşmak bakın bi' isterseniz güzel şeyler var.[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Amazing spider man isimli klipteki şahıs David Belle dir ayrıca mentorum dur (Ben bu adamı tanıyom yazışıyoz netten, dersler görevler veriyo bana :D Öeehhh götüm kalktı harbiden) Le Parkour isimli sporun 2 yaratıcısından biridir Diğeri de Sebastian Foucan dır ( onu da tanyorum :D eheh Ama Seb Foucan daha candır, daha sıcak bir adamdır hemen soruları cavaplar (ingilizcesi kıt olmasına rağmen) Antrenmanları ise SÜRÜNDÜRÜR!) Parkour, Le Parkour, Freerun Freeflow da denir. Oldukça yeni bir spordur 6ay dan beri bende yapıyorum(dum) Galiba Türkiye'de ilk yapan benim. (Forumlara sordum var mı sizden yardım istiyen başka Türk diye Almanyadan bir gencin adını verdiler başka çıkmadı) 20küsür gündür sağ bilek yan bağlardaki kopma ve tendondaki atma sebebiyle manda gibi yayılmaktayım.Şu an servis dışıyım. Geçer geçmez daha fazla antrenman ile bomba gibi dönücem camiaya. Bu spora şu ana kadar 3 kişiyi başlattım ama (kafa göz yarmayı göze alabilen) ilgilenen pati varsa bişiler gösterebilirim. İlgilenen PM atsın. İstanbuldayım ben, Kadıköy de... Aslında Extreme bölümüne başlık açmanın zamanı gelmiş... Şimdi yatıyorum yarın söz başlık açıcam. Dipnot: Bu seyrettiğiniz video ne ki! David abim neler yapmış neler... Bunlar onun için çıtır çerez hareketler. Gerçekten aştığı vakit neler yaptığını görürsünüz ben videoları upload ettikçe...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız [Bu mesaj dasaaa tarafından 08 Temmuz 2005 02:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 dasaa ben o sporu baya bi araştırdım amma velakin Ankara'da yapan ve ya ilgilenen kimse yok sen Ankara'ya gelsene yav...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Extreme bölümüne topladığım tüm bilgileri antrenmanları vs geçiririm. Oradan çalışırsın. Sorun olursa severek cevaplarım. Ha benim sakatlık geçtikten sonra gelirsen İstanbul'a antrenman falan da yaparız beraber :D Ben uykuya kaçıyım şimdi[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bleöhh!.. karate zaten aşmışta. spidermanvari arkadaş karatenin pabucunu dama atmış yani[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 baya iyimiş.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Dorsia, 08 Temmuz 2005 02:15 tarihinde demiş ki: said: streamin, 08 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: delikanlı kızlar :) Bir manasi yok.. tokat ustune tokat.. ben bir cat fight bekliyordum:) solesi var; allah ne verdiyse..[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ortalarda bir yerde altılıya çıkıp super cancel yaptı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 eheh:)[signature][hline]icq ¶ msn ¶ GvZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: tAKA, 08 Temmuz 2005 00:54 tarihinde demiş ki: millet asmis biz monitor basinda bi tarafimizi buyuturken +1[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 eheh yamakasi [Bu mesaj sughnuk tarafından 08 Temmuz 2005 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 spr muazzam..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bı an kendımı eksık hıssettım..[signature][hline]"][" u c i ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astolath5 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 parkour u ilk yapanlardan biri de benim. Fakat 2 kez omzumu cıkarttım.göründügü kadar basit bir spor değil yani mutlaka atletik bir vucuda ihtiyah duyuyorsunuz. ben 1 senedir body yapıyorum bu yüzden. yaklasık 1.5dirda parkour yapıyorum. internette bir sürü antreman görüntüleri var. isteyenler oradan cok rahat hareketleri kapabilirler. ama kendinize hayat sigortası yaptırsanız iyi edersiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ohow holly shit!! işte böle birinen dayak yemeyi isterim usulunde döver iz bırakmaz bi daha ayılma ihtimalin olmaz!![signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar