KingMadboy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Arkadaşlar uzun süren KO işkencesinden sonra bugun gidip WOW cdsi aldım oyunu yüklüyorum aranıza bende katılacagım! bu arada ankara içinde cd bulamayan varsa wow eu destekli cd kızılay yüksel cad. adını hatırlamıyorum ama okulun karşısında orda cd ci de var. ( ankarada oturanlar bulurlar sanırım yerini ) bugun yaklaşık 10 12 tane daha vardı! bulamayan varsa oraya bakabilir![signature][hline]Server: Ares / Ares Nick : Kefase / AmonRakoth Class: Mage İce / Fİre / Kasar Hood LvL: 5x / 6x Clan: Nosferatu / Nosferatu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 yüksel kırtasiye[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hehe ora süper mekan, denizli'de oturuyom ama orayı biliyom :D Ankara'ya gitti mi hep uğruyom[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ah işte aynen ora :D tombul amcaya sölüyosun rafı gösteriyo bolca wow var :D gerci orda her cd var seviyorum orayı[signature][hline]Server: Ares / Ares Nick : Kefase / AmonRakoth Class: Mage İce / Fİre / Kasar Hood LvL: 5x / 6x Clan: Nosferatu / Nosferatu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Abi bu yüksel kırtasiye nerdedir tam olarak? Ankaralıyım ama bilmiyorum işte.[signature][hline]Seni kaybolurken görmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebany Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Yüksel caddesi, lisenin karşısındaki kırtasiye. Dışında kartpostallar falan olur camlarında da bilimum abuk poster. Şişman abinin ismi Tarık abi. (biraz rahatsız ama tatlı bir insandır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT_3 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 o tombul :) yaklaşık 120 okkalık amcanın adı tarık dır.Zafer dersanesinin altında olup zafer dersenesinin 2. subesi veya arı dersanesi nerde diye sorarsanız bilirler.bulamayanlar telefon etsin: 0312 417 2283 dün en son 4 tane kalmisti. fiyatı 100 diyor ancak önder manyağının selamı var diyin 99 milyona iner dondurma parası da benden :D[signature][hline]-------- www.ogame.com.tr bulaşmayın wow u bile unutursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 yaw bana bu son dağıtımlar geldiinde D&R dan tlefon açtılar ankara akköprü migrostaki d&r dan şubatta geldiinde almak için telefonumu bırakmıştım adamlar aradaı wow geldi alıyomusunz diyoalr zuhauhauhauhauh dedim aldım ben onu şubatta sizden zaten :D[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar