gcat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Merhaba arkadaşlar. Benim yaptığım basit bir sayfa var şimdilik. Daha sonra genişletmeyi düşünüyom. Sizin görüşlerinizi bekliyorum. Metin, grafikler, vs.. Her türlü görüşe açığım olumlu olumsuz. http://www.kuyruk.com [email protected][signature][hline][i][b]Back to life, back to reality. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 tamamda bu sayfa okadar basit olmuski elestiremiyorum bile olan bisey elestirilir iki bayrak 2cümle söz var orda site adine verdiin paraya yazik[signature][hline]Ölüm uykusu bizi hayallerin gerçek oldugu yere götürdügüne göre, bu fani bedenlere girdigimizde gerçeklere ara veriyor olmaliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 haklısın yapacak bişiler arıyom işte ve başka bi siteden kopyalamadan kendim oluşturmak istedim. Internette o kadar çok site oldu, o kadar çok sürtünmesiz rekabet var ki insan ne yapacağını şaşırtıyor. He bi de site başka bi sitenin alt directorysinde. Sadece domaine para veriyom. teşekkürler yorumun için yine de.[signature][hline][i][b]Back to life, back to reality. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar