Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konu önemli bile olmayabilir oyunda sizi tehdit ediyorlarsa bakın ne yollara başvuruyorlar


TaNRiCa_HeRa

Öne çıkan mesajlar

Bir çok tartışma forumu var geçenlerde birinde geziyordum konu acc hack adam anlatmış neyse önemli olan bu değil biri şunu yazmış.

"GÖRMEDEN İNANMAM BENİM ÜYELİİMİ HACKLESİN DE GÖREYİM id:TURKER22222 HADİ ÖLE ATIP TUTMAK KOLAY SALLAMAYIN"

ve eklemiş.

"BAK SANA Bİ TEKLİFİM VAR.BENİM İLK CHARIM OYUNDAKİ ŞU id:TURKER22222 HADİ BAKALIM HACKLE DE GÖRELİM.BAHSE GİRERİM HACKLEYEMESSİN.EĞER BAŞARIRSAN SENDEN ÖZÜR DİLERİM.DİEZDE İSTEDİİN Bİ CHARINI SHELLERLE DONAITIRIM.ELİNE DE +7 BULABİLİRSEM +8 Bİ İTEM VERİRİM OK?"

konu gerçekten önemli biraz araştırdım diğer forumları şimdi şöyle oluyormuş bir noob uygun oynamadığı için partyden yada clandan atılıyor ve dışlanıyor sonra başlıyor küfür vs. biri çıkıyor haddini bildiriyor sonrad noob o kişiye gelip "seni hacleteyimde gör" diye tehdit ediyor ve noob başlıyor forumlarda hack aramaya bir yerde böyle konu geçince yukarıdaki taktikle milleti gazlıyor gerçi konuyu anlatan gaza gelmemiş ve adamın oyununu ortaya çıkarmış ama siz siz olun tartıştığınız kişleri bir yere not edin ne olu ne olmaz çünkü aklı sıra noob şahsiyet böyle yaparak kendisinin veremediği zararı başkasına yaptırıyor ve sonrad oyunda "bakın benle takışmıştı nasıl hacklettim benden korkun" diye tehditler ediyor (Benim charım bile listelemiş bir forumda benim charımı kendisinin gibi göstererek "bu char benimdir ben korunuyorum kasamda olan kimsede yok erkek olan patlatır patlatana şunu vercem bunu vercem diye yazmış" ) fatih o forumda daha önce bu adam bir kerede senin acc ni hackletmek istemiş mod seni tanıdığı için topiği silmiş kimse görmeden konu kapanmış bilginize arzederim.

[Bu mesaj TaNRiCa_HeRa tarafından 19 Ağustos 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben genede bilgisayar ile ilgili bilgisi olan adamı hacklemek için ancak adamların databaseini hackleyerek karakterlerine ulaşılabileceğini söylüyorum. Kafeden ıynamak ayrı ama evden oynayan birinin hacklenmesini aklım almıyor. Bir insan nasıl kullandığı bilgisayarı tanımaz? Programlar anında kendini belli eidyor. Onlarda girebilecek kadar iyiyse :D

Seni hacklerim diyen adamdan korkulmaz. Asıl kızdırdığında sesini çıkartmayan adamdan korkacaksın :D[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me!

Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ısırır. bundan bikaç ay önce bir eleman gelmişti rankings forumuna. şöyleydi böyleydi anlatıyodu tüm hack olaylarını sistem dandik fln diyodu. neyse işte biride gaza gelip beni hacklede göriim kıvamı birşey söylemişti. 1 saat geçmeden adamın karakteriyle oyuna girmişti o topici açan adam ve ss ini fln koymuştu siteye. herkes şokta tabii. sonra pmden geri verdi şifresini vs. sini hiçbirşeye dokunmadan. tabii böyle hacklerlara can kurban diyoruz. bu olayı bilen vardır aranızda muhakkak.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HasMez, 19 Ağustos 2005 21:45 tarihinde demiş ki:
ısırır. bundan bikaç ay önce bir eleman gelmişti rankings forumuna. şöyleydi böyleydi anlatıyodu tüm hack olaylarını sistem dandik fln diyodu. neyse işte biride gaza gelip beni hacklede göriim kıvamı birşey söylemişti. 1 saat geçmeden adamın karakteriyle oyuna girmişti o topici açan adam ve ss ini fln koymuştu siteye. herkes şokta tabii. sonra pmden geri verdi şifresini vs. sini hiçbirşeye dokunmadan. tabii böyle hacklerlara can kurban diyoruz. bu olayı bilen vardır aranızda muhakkak.


Kardeş sende bana tercüman oldum yasak olmayacaktıki muhabbeti görmenz için yazacaktım forumun adresini neyse şimdi konu şöyle olmuş dediğim yerde bir amca çıkmış "ben adminim lvlim 74 benim acc özel millette 3 char açılırken bende sınırsız açılıyor ben 3 abysste bir tane gold bar düşürüyorum" diye sallamış biride kaynak olarak oyun sitesini gösterek adamın her dediğinin yalan olduğunu kanıtlamış sonrada şunu yazmış "dikkat et kendine biri tutarda sırf maskeni düşürmek için charını indirir resimlerin çeker yalanını kanıtlar üstüne üstlük birde seni lvlini 01 e düşürür morodonda en baştan kurt keserek kasmaya başlarsın sana yazık olur" demiş neyse biri zıplamış hemen "TURKER22222 nicki benimdir öyle hesap indirmek kolay değildir erkek olan indirir üzerimde shell cihitinler var elimde 2 tane +7 shard kasada 4 tane var elixir vs. var indirebilirsen indir yoksa burda rezil ederim indirebilirsen sana shelle ri ve shardları hediye ederim" demiş malum olay belli TURKER22222 denen adamla sanırım bunlar çiçek böcek olmuşlar adamda çekemiyor böyle yaparak verecek zararı sanıyor mesela düşünsene hasmez kardeş onca ay kasmışın emek vermişsin karizman olmuş birgün oyunda biriyle çiçek böcek olmuşsunuz adam gitmiş foruma böyle gazla indirtmiş seni bir giriyorsun oyuna cıbıl cıbıl kalmışsın birde emekler uçmuş lvlini 01 yapmışlar birde geliyor yanına "çiçek böcek çiçek böcek demiştim sana seni indireceğim diye çiçek böcek çiçek böcek" muhabbeti yapıyor adam katil olur valla şimdi konu böyle yani diyorumki bu olay bukadar basitmi bu durumun geri dönüşü yokmu okadar emek yazık değilmi haksızmıyım yani?

[Bu mesaj TaNRiCa_HeRa tarafından 19 Ağustos 2005 22:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

haklısın bu oyunda hack olayı büyük bi sorun. benimde en büyük korkumdur zaten. baglantıları iyi yaparsan pek problem yaşamazsın ama yapamazsan hacklendigin an biter karakterin. "onun için ne oldum degil ne olucam" demeli.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden usko nun sitesinden hackliyorlardı.
Hatta eski usko forumlarında bir eleman vardı belki sizde onu hatırlarsınız,"haha benide hekle hadi" falan diyen adamın anında kullanıcı bilgileri sayfasını foruma yapıstırıyordu.Ama o sitedeki açıktan faydalanmıştı.
O açığı kapattılar diye biliyorum.Oyun içinden müdahale olmadıkça,işini bilen adamı hacklemek hala zor benim fikrimce.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ağbi ne yapabilirsinki ne önlem alabilirsin indiren kafaya takıyo indiriyo mesela tosunpaşa fatih hep revaçta yada en azından burda revaçta bir düşünsene adamın beyni hastalıklı indiriyor fatihin yada tosun paşanın (polemik olmasın sadece samimiyetten veriyorum bu isimleri) charını çıkıyor hasmez in karşısına istiyo birşeyler karşıdak ihabersiz şüphelenmiyor sonra trade yoluyla hack ama fatihin haberi yok her neyse adam bunu bir iki kişi üzerinde deniyor (ŞİFREYİ ÖĞRENİYOR AMA CHARA ZARAR VERMİYOR) tabi ister istemez göze batıyor sonrası malum ne kadar önlem alabileceksinki kafaya takan öyle yada böyle yapcak sonuçta bu işi yanlış değilmi dediğim...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkadaşlar herkes güzel şeyler söylemiş, hani imam belmemne yapsa cemaat daha beterini yapar şekliyle, oyunun yönetim sisteminde ki zihniyet bir kere oyuncuları yada kullanıcıların haklarını korumaya yönelik değil, balık baştan kokar misali işliyor çarklar ve biz alt tabakalarda kaldığımız için en çok biz etkileniyoruz.[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Ranina: Rus ruletinden farkı yok..
KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun?
Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ağbi sende haklısın ama en azından birşeyler yapılamazmı mesela sizler alan yetkilisisiniz diğer forum modlarıyla görüşseniz bu tarz mesajlar geldiğinde en azından size haber verseler herkes uyanık olmayabilir ordaki forumdaki gibi düşünün mesela biri çıkıpta "ko böyle güvensiz dikkatli olun" gibi uyarı karşısında dediğim gibi niyeti belli olanlar hemen yazıyor "erkeksen beni hacle nickimde şu hacklersen doğrusun değilsen çiçek böcek" dediğinde kişi eyleme geçmeden en azından nick korunur birşeyler olduğunda önlem yerine şimdi bu önlem alınamazmı? Yada sizler yardımcı olamazmısınız?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende bır kere hacklendım ama sagolsun kız ark ın kuzenı yaptı bu işi ben hacklendım dedıgım kız ark ın pc yi kuzenı hackledı benım char ı calmak ıcın kızda oynuyordu cunku gm le temas a gectım dırek gerı aldım :D[signature][hline]Nick : AnGeL911
LeveL : 64
Class : Mage - Elemental Lord
Paper Fire with +6 Lycoan ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...