Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Off sonunda bilgisayar çarptı sırtım mahvoldu ahs :( Ablam en son o muazzam tanksal gövdesi ve arkası ile yumuşacık sandalyemi ikiya ayırdı koltuğu kırdı (kendinkisinide kırdı allah bi arka vermiş aman allah!) Esası başla kotuklar var ama onlarında ayakları sopa gibi incecik uçlu onlarda muşambamı deliyo(metalik gri süper bişi) Tabi ablamın umrumda diil 2 sandalyeyide orası ile kırdı sonra o ince sandalyeyide kullanıo muşambasınıda parçaladı deli kız) Bende mika bi koltuğa kaldım feci yamuk bişi afedersiniz ama gicim kirildi o derecede ve günde en az 7 saat oturuyorum belim parabol bi şekil aldı vallahi ve üstüne üstlük bugün doğum günü hediyem olarak(geç oldu acık...) metal bi çelik kasa aldım kaldırırken mahvoldum duvarı matkapla delmem gerekti o sırada sol kolum ve bel mahvoldu Bide kasa tam oturmadı dübeller uyduruk çıkdı sinirr oldum yeni dübel alacaz şindi:) Nasıl geçer bu sırt ağrısı? off ölücem bea kocakarı tavsiyesi verin bari Not:Kasa bilgisayar kasası değil elektronik kasa içine item felan koymak için[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;-) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim :) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 vah vaaaaaahhhh! geçmis ossun walla benim bildiğim bengay die bi krem war onunla birlikte ovsun biri masaj falan yapsın çok zuper olur biraz yakoyo ilaç ama idare et artık![hline] -----wazzup?------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 git dışarı çık dolaş gez hayatını yaşa.. arada biz de rahatlayalım vicks sür iyi gelir genelde onun dışında [hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Bonecrusher, 08 July 2003 00:25 tarihinde demiş ki: Petek Dinçöz bir lamerdir mesela. [Bu mesaj Kenderleme tarafından 11 July 2003 01:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 lol kenderleme lan chemical ben en son gördüğümde ablan iğne iplikti bea kilo mu aldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 bizim bildiğimiz ilaç ilaçtan sayılmıyomu ayp ettin mans:)[hline][ small]------wazzup?------- [ / small] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Hmm koltuk feci bişi hiç sorma dik duruyom zaten:) ama o izin vermio ehe Raid3r sen en son 3 yıl önce gördün kızı şimdi en az 70 kilodur:)(sölemio) Hatta 4 de olabilir:) Ama beni hep görüon zaten her yıl hoşuna gitsede gitmesede görüyon nıahah:) en son o televizyon antenini netleştirmiştim hehe Ablam şu an omzuma geliyor ve benden bayaaaaa geliş Anladın sanırım durumu[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;-) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim :) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 bilg. başında otururken dikkat et dik olmaya çalış hatta dik oturamıyorsan oturma ilerde sorun yaşarsın altımda konforlu bi ofis koltuu var tekerlekli deri falan nası becerdiysem bunu kırdıydım arkaya doğru, uçtuydum eheue tutunmuştum son anda demir yeri kırıldıydı kaynak yapıldı oraya[hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 esası şu tekerleklilerden alsam yerimde duramam bende ha evi turlarım fırrr fırrrrr sonra düşer kafamı kırarım daha feci olur zaten bi arkın evinde dümdüz mermer koridorda yapardık onu sonra kapıya geçirdim ben:) kırıldı...[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;-) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim :) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ne televizyon anteni lan içerki odadan digiturk kanalı değiştircem diye 30 tane aynayla sistem kurmuştun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Anteni hallettik sonra aynalarla ışınları yansıtmak vasıtasıyla salondan odaya kadar olan mesafeden kanal değiştirmiştim:) mesafe çok fazla idi ama:) önce koltukların arıasından sonra merdivenin tahtalarının arasından felan geçiyodu ışınıklar ve sonra odanın kapısından içeri girip yatağın üzerindeki aynaya çarpıp dijitürkü vuruyodu:) süperdi euhe[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;-) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim :) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar