Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Hmm.. Peki bundan sonra 1/10 takılıcam . Her On istediğim yere yazı yazmak yerine Bir yere yazı yazıcam. Ayrıca son attığım mesajlara baktım ve anlamsız nedense görmedim. Eğer fazla yazmak istesem sizler gibi garbage'a bombardıman yapardım.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae [Bu mesaj Kalhiae tarafından 20 January 2004 18:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 lol. çok mesaj atan yörünge dışına gitmiyo madalya alıyo :P[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 eheheh :-) horace dogru soyledi walla.[signature][hline]Woodoo -]Lvl 50 wizard-R.I.P[/b] Barracuda -]Lvl 45 Armsman-R.I.P[/b] Delvac -]Lvl 50 Minstrel[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: daverc, 20 January 2004 18:13 tarihinde demiş ki: eheheh :-) horace dogru soyledi walla. Çift taraflı mı oynuyosun arkadaşım? Yazılarını sanki iki kişi yazıyormuş gibi birbirlerini tutmuyor.. Bana o tipte yazılmış 3 mesaj gösterir misin hem? /edit: Arthur'a.. Var. Biri sana böyle bişey dediğinde sen de rahatsız olursun.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae [Bu mesaj Kalhiae tarafından 20 January 2004 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Pratikte horace haklı doğru söze ne gerek ama bence pek rahatsız edici bi durum yok ortada ama abartıdan kaçmak gerek...[signature][hline]Do your Best ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: Kalhiae, 20 January 2004 18:15 tarihinde demiş ki: said: daverc, 20 January 2004 18:13 tarihinde demiş ki: eheheh :-) horace dogru soyledi walla. Çift taraflı mı oynuyosun arkadaşım? Yazılarını sanki iki kişi yazıyormuş gibi birbirlerini tutmuyor.. Bana o tipte yazılmış 3 mesaj gösterir misin hem? /edit: Arthur'a.. Var. Biri sana böyle bişey dediğinde sen de rahatsız olursun. Ne alakasi war cift tarafla? tutmayan yazilarim nelerdir ? hadi kibar olsun diye oyle soyledim attigin 10 msg dan 9 u sacma sapan .. adam diyo singapura giden warmi diye topic aciyo bana 100 m den ucuzsa bitane discman al diysoun.. boyle 100 tane cikaririm sana.Bos adamsin Milletigin topiginde Sana dert anlatmayayim kirlenmesin bosu bosuna burasida.[signature][hline]Woodoo -]Lvl 50 wizard-R.I.P[/b] Barracuda -]Lvl 45 Armsman-R.I.P[/b] Delvac -]Lvl 50 Minstrel[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 MD falan filanın çok ucuz olduğunu bildiğim bir yer olduğunu bildiğim Singapur'a gidicek bir adama söyliyecem tabiki bunu.. İstanbul'a gidiyorum nereler gezilir diyen birine değil tabiki. Ya da Batman'a giden birine.. O postun atılma amacının Singapur'a gidiyorum yuppi olduğu bariz.. Yoksa yok öyleymiş yok böyleymiş diye tarif edilmesini istediği falan yok. Bunu merak eden insan google'u açar singapur yazar türkçe sayfalarda ara der. Senin gibi ^+%^'!'ler yüzünden eski mesajlarımı editleyip oraya yazmak istediğim şeyi yazar oldum.!!![signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Garbage bolumunde adama laf atmisim biz bunu daha onceden gormustuk atmadan once arastirin diye..Konu disina ... nefret ediyorum diye topic acmisin sonra milet gozune sokmus bu acildi diye. Mesajlarin birbirini tutmuyo diye bana laf soylusoun? B@B Th3 k3nk misin?[signature][hline]Woodoo -]Lvl 50 wizard-R.I.P[/b] Barracuda -]Lvl 45 Armsman-R.I.P[/b] Delvac -]Lvl 50 Minstrel[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Allahım bir insan zekadan bu kadar yoksun olabilir! Verdiğin o garbage'a yazı bombardımanı yapan adam ne yaptığını biliyor dimi yani bunu yapan kendisi.. Ama o nefret kusalım adlı topici açan ben değilim. Yani bilemem normaldir. Araştıralım bla bla. demedim benim ağzımdan konuşurken asıl sen araştırark konuş. http://www.paticik.com/forum/view.php?id=64954&p=847766#p847766 bunun gibi yerlerde ahuahuahu yazan biri olarak sen kendinden yola çıkarak , bana ve senin mesajına kıyasla daha anlamlı olan mesajlarıma saygı göster![signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 People should know when they'll be conquered... Üstüne gitmeyin adamın. Hiçbir boş ve anlamsız mesajına rastlamadım daha. Daha fazla kim daha uzağa işer muhabbeti yapmaya gerek yok.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 A.B.İ.Z.B.K.Y.O.-2 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=65796 Buraya bakarsan benim yazdığımın ne olduğunu görür ve benim ağzımdan çıkardığın lafı asıl kimin dediğini görmüş olursun.![signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 üc kurusluk aklinla cevap bile weremiyosun '' baydi ama biz daha once bunu gormemismiydik '' demisin Eger acilan topiclerin bidaha acilmamasiyla ilgili bi yorum yapiyosan sende aynisini yapmicaksin.. bunu bana soyledigin ikili oynuosun lafina karsilik olarak yazdim.[signature][hline]Woodoo -]Lvl 50 wizard-R.I.P[/b] Barracuda -]Lvl 45 Armsman-R.I.P[/b] Delvac -]Lvl 50 Minstrel[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Bu şekilde tartışmaya devam edecekseniz, özel mesajlarınızı kullanın. Forumun bu bölümünü bu şekilde kullanmanıza izin yok.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 nefr'inki daha guzel.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: sharky, 20 January 2004 18:45 tarihinde demiş ki: Bu şekilde tartışmaya devam edecekseniz, özel mesajlarınızı kullanın. Forumun bu bölümünü bu şekilde kullanmanıza izin yok. Haklisin bende uydum adama sacma sapan konusma oldu cevreye werilen rahatsizliktan dolayi ozur dilerim.. adin her neyse kahlae felandi sanirim Ozel mesaj at istersen[signature][hline]Woodoo -]Lvl 50 wizard-R.I.P[/b] Barracuda -]Lvl 45 Armsman-R.I.P[/b] Delvac -]Lvl 50 Minstrel[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: daverc, 20 January 2004 18:43 tarihinde demiş ki: üc kurusluk aklinla cevap bile weremiyosun '' baydi ama biz daha once bunu gormemismiydik '' demisin Eger acilan topiclerin bidaha acilmamasiyla ilgili bi yorum yapiyosan sende aynisini yapmicaksin.. bunu bana soyledigin ikili oynuosun lafina karsilik olarak yazdim. Ben o adama hemen sil yada yetkililere kilitleyin hueyt diye yazı yazmadım sadece kibarca bunu daha önce açılmıştı keşke açmasaydın demek istedim.. Bu tartışmanın başladığı yere dönücek olursan şu an başka konulara sekerek bana çamur atıyım iz kalsın muhabbetine girdiğini söylemek isterim. Diğer anlayışlı arkadaşlara saygısızlık etmemek için burdan yazı yazmıyacam ta ki sen beni bu kişiler önünde beni kirletmeye çalışmaya devam ettiğini düşünene kadar. edit:Adamın kalhaemiydi neydi deyişinle ne olduğunu gösteriyosun zaten keşke bunu ilk postta yazsaydın o zaman anlardık.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae [Bu mesaj Kalhiae tarafından 20 January 2004 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Daverc, adam gayet sessiz sakin thread'e mesaj atarken birden çıkıp "Boşsun hedesin hödösün" diyorsunuz.Sonra adama uymuş oluyorsunuz. Adama uymuş olsaydın sessiz sakin arıza çıkarmadan devam ederdin thread'e bakmaya.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: sharky, 20 January 2004 18:45 tarihinde demiş ki: Bu şekilde tartışmaya devam edecekseniz, özel mesajlarınızı kullanın. Forumun bu bölümünü bu şekilde kullanmanıza izin yok. [signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 emalethinki çok güzel bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 ilk attigim mesaja bakarsan bossun felan demedigimi gorursun.suclayici weya tahrik edici bisey soylemedigimi düsünüyorum sonunada benim dusuncem diye belirttim herkezin dusuncesine saygim war.[signature][hline]Woodoo -]Lvl 50 wizard-R.I.P[/b] Barracuda -]Lvl 45 Armsman-R.I.P[/b] Delvac -]Lvl 50 Minstrel[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 en güzel avatar nefr bence :)[signature][hline]Woodoo -]Lvl 50 wizard-R.I.P[/b] Barracuda -]Lvl 45 Armsman-R.I.P[/b] Delvac -]Lvl 50 Minstrel[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Kalhie bu post konusunda senın hakkında iyi şeyler söyleyemiyeceğim. Çünkü nebula forumlarında da deli gibi post kasıyordun ama yok hebele yok ben kasmıyom gibisinden laflar ediyordun. bilmiyorum ama banada kasıyorsun gibi geliyor.[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Tartışmayı dallandırmayalım, budaklandırmayalım. Söyleneni tek seferde anlamaya çalışalım. Olmadı tek kulağımızı tıkayalım, işe yarayabilir.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 yete daa. susun artık. PM PM PM. ÖM ÖM ÖM! öm ömmekten emir diil. özel mesaj.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Al işte. Ben sana orda da aynı şekilde cevabımı vermiştim dimi? Senin bana gösterdiğin örnek neydi? 203. mesajım adlı topicti. Bu tipte post atan kişi post kasıyordur! demiştin. Ama şahsınız adam gibi okusa altında yazanları bana özür borcu olduğunu anlardı. 203. Mesajımı kız arkadaşımın yanındayken atmak istiyorum o yüzden bir süre aranızda yokum ..diye devam ediyordu. Post kasıcak olsam uğurlu sayımızı yanında atıcak olduğum kız arkadaşımın yanına gitmeme 1 hafta olmasına rağmen o 1 haftayı daha iyi değerlendirirdim değil mi? Şimdi bana olan özür borcun iki oldu bekliyorum.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar