Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Heheh horaceninkide gayet güzel.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 ehe Yakışmış Horas.. O ne yalnız? Kayan diş e benzettim ben :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Yakışmış ama 'Kayıyor' değil de 'Kaymaya gidiyor.' yapsan daha iyi olurdu.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: Kalhiae, 19 January 2004 22:57 tarihinde demiş ki: said: KARAMURAT, 19 January 2004 22:56 tarihinde demiş ki: kullanışlısı zed de walla adamın her ruh halini yansıtacak şekilde değişebiliyor Aynısı emaleth içinde geçerli. ve de kısmen nefr. Pardon? *!Admin panelini açar, Kalhiae'yi bulur* Şu "kısım"ı biraz açabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 *!Nefr'e neşteri uzatır* Başlıyor muyuz?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Emaleth'in de ruh haline uygun avatarının türlüsü var.. Senin de var ama kısmen ( o kadar çok değil).. Bilmem anlatabildim mi?[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Thalion un Ginger bread suratlı pisisi![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: Halfmumi, 20 January 2004 14:27 tarihinde demiş ki: ehe Yakışmış Horas.. O ne yalnız? Kayan diş e benzettim ben :P bu horace goes skiingin gerçek resmi! googledan arat bul istersen.[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Bu da benim avatarım :)[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım..kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 ben dynamick'in avatarını seviyorum hoş bişey[signature][hline]Yaradılmışı hoşgör,Yaradandan ötürü Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 en iyisi bence nefr ve zed[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 bence popeye[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: Kalhiae, 20 January 2004 14:50 tarihinde demiş ki: Emaleth'in de ruh haline uygun avatarının türlüsü var.. Senin de var ama kısmen ( o kadar çok değil).. Bilmem anlatabildim mi? Ha tamam, anlaştık o zaman. =] Mumi rezilsin ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: Nefr, 20 January 2004 14:43 tarihinde demiş ki:Pardon? *!Admin panelini açar, Kalhiae'yi bulur* Şu "kısım"ı biraz açabilir miyiz? Biraz daha anlamaya calisalim birbirimizi..[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 lol sen orayı ciddiye aldıysan evet biraz daha çalışmak lazım =P smiley koyarım bir dahaki sefere, daha rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Hmm. Bakiyorum da hemen siviyag oluyoruz. bla bla bla..[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae [Bu mesaj Kalhiae tarafından 20 January 2004 16:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 ... oyoyoy[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Kedinin avası gayet guzel bence.... Buda benim avam... Boyle nıcke boyle ava :).[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: Halfmumi, 20 January 2004 14:47 tarihinde demiş ki: *!Nefr'e neşteri uzatır* Başlıyor muyuz? *!Neşteri geri alır* Önce anestezi.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: Alexi_Septimus, 20 January 2004 17:41 tarihinde demiş ki:*!Neşteri geri alır* Önce anestezi. Bence önce psikoljik tedavi..[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Osmosis'in a. ---> [signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım..kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: Kalhiae, 20 January 2004 17:59 tarihinde demiş ki: Osmosis'in a. ---> Çom mesaj yazıyosun söliyim kardeş uyarıyım dedim yörünge dışına alıncaksın böle yaparsan[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Comicq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Saçma yazmıyorum sanırım.. Kendi açtığım topicte yardımcı oldum sadece.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Garbage'da teor estirmişsin ayrıca :) [Bu mesaj Kalhiae tarafından 20 January 2004 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 said: Kalhiae, 20 January 2004 18:05 tarihinde demiş ki: Saçma yazmıyorum sanırım.. Kendi açtığım topicte yardımcı oldum sadece. hepsi degil ama benimde gozume batti genelde gereksiz we sadece atilmis olmasi icin attigin postlar war bu siralar..benim düsüncem.[signature][hline]Woodoo -]Lvl 50 wizard-R.I.P[/b] Barracuda -]Lvl 45 Armsman-R.I.P[/b] Delvac -]Lvl 50 Minstrel[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar