Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Evet aklıma takıldı ben en çok Nefr ile Emaleth'in avatarını beğeniyorum ya siz? Açıyım da rahatlıyım bu topici.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 tabiki nefr in avatarı[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 nefr'inki hahkaten sufer .. Onun dı$ında bone'un da fena diil hani hopdedix misaali .[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Zed rules.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ehe Sıralama yapmadan direk koydum,rocks olmayan göremiyorum? :p[Bu mesaj Zed tarafından 19 January 2004 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ema apLanIn ki en güseLi :D[signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 karakedi:) ben editledim eüheü en alttaki göz güzelmiş kimin o[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Szzatam ın avatarı yok orda(nasıl yazıoz bunun nickini:) )[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Nefr ve Ema önde götürüyor.. Böyle giderse bizi diskoya götürecekler:)[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bonepartınkine hastayım ben, çok şirin bişi[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Szasstam olacak o :-p walla en güzeli bilemem göreceli kavramda en kullanışlısı zed de walla adamın her ruh halini yansıtacak şekilde değişebiliyor :)[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Vay şimdi gördüm biri Donnie Darko takılmış o da iyi..[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: KARAMURAT, 19 January 2004 22:56 tarihinde demiş ki: Szasstam olacak o :-p walla en güzeli bilemem göreceli kavramda en kullanışlısı zed de walla adamın her ruh halini yansıtacak şekilde değişebiliyor :) Aynısı emaleth içinde geçerli. ve de kısmen nefr.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Wastinin ki yıllardır sörften inemedi :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ema rox[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Eheh indirelim:)[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Ema&Karakedi Rule 4 EvEr.[signature][hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Emaleth bence... Birde eskiden imzasında bir resimcik vardı ki tamamlıyordu olayı... Gel gör ki o çizgifilm'in adını unuttum. Pekte severdim.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 A nightamre before christmast[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Ya babacum... Bonepart'ın hastalığının bulaşıcı olduğunu bilmiyordum ya.Geçmiş olsun... Saol bu arada heh...[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Hatırladımda o çizgi filmi Cine-5 veriyordu. Yılbaşı falan.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Şu wastinin avatarı editliyorumda Şu bilgisayarı atmak lazım New Folder aç dedim memory bitti diyo NEDEMEK LAN! *!bilgisayara kafa atar*[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 boneun avatarına hastayım - ehe ben koymuştum zira =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Teddy ile değiştirin bence. Estelin koyduğu vardı ya...[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 bidakkaaa artıkın benim de var ehehe[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar