jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 [img=http://www.loadpix.com/files/t-1de42a7e.jpg] Kendi çapımda birşeyler çiziyorum ben de.. burda paylaşmak istedim. fikrinizi almaktan memnun olurum. aslında pek net değl bu resim. daha net olanları koyacaktım ama dijial makinenin usb kablosunu bulamadığım için şimdilik bi hevesle bunu koymaya karar verdim :D duvara çizdiğim bir figür bu.. haftasonu yazlığa gidiyorum orda deli gibi çizip yenilerini koyucam buraya.. fikrinizi almak isterim tekrar..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Da çok küçük bu. Anca buton olur bundan.[signature][hline]- burası neresi - kolonya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ehh biraz kucuk tabi:) artık yeni resimleri buyuk bi sekilde koyarsın.bekliorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 [signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar