arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ya beyler gm ler bu işi nasıl görmüyor ya. adam utanmadı o 5 satırlık ekranı 2 sayfa felan doldurdu cz de. survivor du bu işi yapan. shout dan bas bas baardım yine tık yok. adam np transferinin ilahını yaptı walla hll olsun .[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :(
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Böyle durumlarda SS alacaksın ve gidip Ko nun (Olay hangi server da gerçekleştiyse oraya ait olan) forumlarına koyacaksın. Halen daha bir şey yapmıyorsa yorum ve fikir sana kalmıştır. Çiçek Böcek diye başlayabilirsin...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 çiçek böcek arpacık :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :(
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 [spo1=AHA KANITI][/spo] Bunu nereye atıyım ?[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :(
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 çöpe at kimse ilgilenmez ztn[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Öne çıkan mesajlar