Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 evet kimlerdir? nerelerde oynuyosunuz? ne zamandır oynuyorsunuz? toplanılıp maç yapılamaz mı? daha doğru dürüst servis atmayı beceremeyenler maç teklif etse (ama öylesine eheh) ne dersiniz?[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Tenisi sadece duvara atarak oynadim bir kere servis attiimda Çocugun kafasinda patladi ve annesi beni bayagi bir azarladi.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 şimdi bakıyorum ki başka tenisli başlıklara msj atanlar vs. var. demek ki tenisçilerin sayısı arttı. eet kim bar başka?[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ktkl Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yaklaşık sekiz senedir tenis oynuyorum. stfa'da başladım, sonra taç sporda oynadım. şimdi yaklaşık bir senedir oynamıyorum. işlerim yüzünden :'([signature][hline] ne gemiler yaktım aslında yoktular. ama gemiler nerdeydiler. haliçte karaya oturmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 3 ay önce başladım. 2 hafta ders aldım...ama sonra param bitti:([signature][hline]ben büyüyünce midicloryan olcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 1 senedir oynuyorum diyebilirim.. servis de atabiliyorum gayet guzel :) herhangi bir spor klubünde öğrenmedim. odtüde kursa gittik işte.. orda oynuyoz bol bol.. varsa ankaralı yapabiliriz bişeler.. :) ama ben 12 sinde gidiyom evime.. okul acılınca oynayabiliriz onu da belirtiim :) [Bu mesaj cuytherock tarafından 05 Ağustos 2005 21:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: swswsw, 18 Şubat 2005 00:19 tarihinde demiş ki: Tenisi sadece duvara atarak oynadim bir kere servis attiimda Çocugun kafasinda patladi ve annesi beni bayagi bir azarladi. Squash dı galiba onun adı yanlış bilmiyosam[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 İlkokul 5. sınıfta başlamıştım aralıksız 10 yıl oynadım. Beş senedir yılda bir ikiyi geçmez oynadığım. Arada özlüyorum oynuyorum ama vakit bulamıyorum adam gibi oynamaya.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 anlaşılan tenisçi pati pek yok burda.. neysee napalım, sağlık olsun...[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 war ya yeni gordum..ama epeydir oynamıyorum..[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 1999'dan beri oynarım tenis, ilk oturduğumuz muhit'in kendi tenis kortunda başladım tenis oynamaya, sonrasında izmir'de Karşıyaka Yelken klübünün yanındaki tenis kortlarında arkadaşlarım ile oynadım, şimdilerde fırsat bulduğum zamanlarda sports international yada itü mühendishane restourant'ının yanındaki tenis kortunda oynuyorum. aslında pek zaman bulduğum da söylenemez.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 7 yıldır ( yılda 3 ay falan ) miltaş'da oynuyordum. bacağım kırıldıkdan sonra yasaklandı.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar