Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patide Tenis Oynayanlar

Duke_Guybrush

Öne çıkan mesajlar

evet kimlerdir? nerelerde oynuyosunuz? ne zamandır oynuyorsunuz? toplanılıp maç yapılamaz mı? daha doğru dürüst servis atmayı beceremeyenler maç teklif etse (ama öylesine eheh) ne dersiniz?[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
şimdi bakıyorum ki başka tenisli başlıklara msj atanlar vs. var. demek ki tenisçilerin sayısı arttı. eet kim bar başka?[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

1 senedir oynuyorum diyebilirim.. servis de atabiliyorum gayet guzel :) herhangi bir spor klubünde öğrenmedim. odtüde kursa gittik işte.. orda oynuyoz bol bol.. varsa ankaralı yapabiliriz bişeler.. :) ama ben 12 sinde gidiyom evime.. okul acılınca oynayabiliriz onu da belirtiim :)

[Bu mesaj cuytherock tarafından 05 Ağustos 2005 21:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
swswsw, 18 Şubat 2005 00:19 tarihinde demiş ki:
Tenisi sadece duvara atarak oynadim bir kere servis attiimda Çocugun kafasinda patladi ve annesi beni bayagi bir azarladi.

Squash dı galiba onun adı yanlış bilmiyosam[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo
Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ...
Sosyal ağlarda paylaş

1999'dan beri oynarım tenis, ilk oturduğumuz muhit'in kendi tenis kortunda başladım tenis oynamaya, sonrasında izmir'de Karşıyaka Yelken klübünün yanındaki tenis kortlarında arkadaşlarım ile oynadım, şimdilerde fırsat bulduğum zamanlarda
sports international yada itü mühendishane restourant'ının yanındaki tenis kortunda oynuyorum.
aslında pek zaman bulduğum da söylenemez.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

7 yıldır ( yılda 3 ay falan ) miltaş'da oynuyordum. bacağım kırıldıkdan sonra yasaklandı.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...