uraz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 merhabalar 2.telefonum olan 6230a hiç program yüklenebilirmi yada mp3 falan ben qd kullanıyorum ama bunun özelliklerini pek öğrenemedim bilen vartsa ve link falan verirse çok sevinirim...[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 mp3 yuklersin usbden bluetoothdan baglayip halledebilirsin ama program cok zor su anda programlarin cogu os60 kullaniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 6230 da symian desteği yok. tek eksiği o bence. ama java programları yukleyebiliyorsun. aynı şekilde java destekli oyunlarda yukleyebiliyorsun. site ismi hatırlamıyorum googleda aratınca mutlaka bulursun.be bi teknik hesap makinası programı, gitar akor programı fln yuklemiştim. bi kaçta saçma oyun. gerek yok o telefona bence. 6230 program ve oyun yuklemek için yapılmış bi telefon değil. hem telefon hem mp3 çalar olarak kullanılabilen ufak ve hızlı basit kullanımlı amaçlı (ayrıca cok pahalı değil) yapılmış bir tel bence.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 www.getjar.com sitesi fazlasıyla işini görecektir.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 hepinize çok teşekkür ederim son bir soru sizce 6600la değiştirmek akıllıcamıdır 6230u?[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 6230i ile değiştir :)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 uraz ihtiyaca bakar abi ben tel ile konusurm msg atarim o nedenle diger nanelerin tumu gereksiz bu nedenle 6230i kullaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 elbette ihtiyaca göre haklısın.bu getjardan indirdiğim dosyaları sd karta kopyaladım telefona takınca nasıl yükleyeceğim.sis dosyaları gibimi?[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 nokianın sitesinden pc suite ' i kur pcne. tabiki bluetooth yada data kablosu aracılığı ile teli pc ye bağlmış olman gerekir. p c suite yi kullanmak zaten basit. yaparsın gerisini[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar