GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Öss'de ilk başta tercihleri yapmayanlar , unutanlar , karsızlar vs vs vs. 2.kez tercih yapma şanslar var mı ? ( yani bu saatten sonra )[signature][hline]||EGmerchants[b]||
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 yok diye biliyorum ben olmaz herhalde öyle bişiy[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Öyle bişey yokta ek kontenjanlar var,yani herkes tercihini yaptıktan sonra boş kalan kontanjanlara ek yerleştirme ile girebiliyosun...[signature][hline]from exile...
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yok öyle bi event =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Tercih yapma şansın olacak şu yerleştirme işi halledilince ama eğer para yartırmadıysan daha önceden öyle bir şansın olmuyor malasef...
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ek kontenjanlar var arkadaşlar yok öyle bir şey diyip kestirip atmayın. bir dersane danışmanıyla konuş ek kontenjan muhabbeti var. ama boş kalan bölümlere girebiliyorsun.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim-
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 tercih yapmayı mı unuttun, merak ettim yani varsa böyle birşey :)[signature][hline];;suitfly
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Fikir değiştirmiş olamaz mı, bay ukala :)[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Öne çıkan mesajlar