GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Öss'de ilk başta tercihleri yapmayanlar , unutanlar , karsızlar vs vs vs. 2.kez tercih yapma şanslar var mı ? ( yani bu saatten sonra )[signature][hline]||EGmerchants[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 yok diye biliyorum ben olmaz herhalde öyle bişiy[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Öyle bişey yokta ek kontenjanlar var,yani herkes tercihini yaptıktan sonra boş kalan kontanjanlara ek yerleştirme ile girebiliyosun...[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yok öyle bi event =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Tercih yapma şansın olacak şu yerleştirme işi halledilince ama eğer para yartırmadıysan daha önceden öyle bir şansın olmuyor malasef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ek kontenjanlar var arkadaşlar yok öyle bir şey diyip kestirip atmayın. bir dersane danışmanıyla konuş ek kontenjan muhabbeti var. ama boş kalan bölümlere girebiliyorsun.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 tercih yapmayı mı unuttun, merak ettim yani varsa böyle birşey :)[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Fikir değiştirmiş olamaz mı, bay ukala :)[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar