Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Arkadaslar bugun itibariyle orj. de Wow a basladim. Kullanici adimi sifremi girdim auto patch cekmeye basladi ama cok dalgali cekiyo yani bi 12 ye cikiyo bi 1 e dusuyo sonucta cok yavas cekiyor. Napmaliyim Netten kendimmi cekiyim ? Adres varsa verirmisiniz en son full versiyonun lutfen baslamak icin sabirsizlaniyorum Not: (EnGb versiyon olsun lutfen )[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- [Bu mesaj Masticore tarafından 19 Ağustos 2005 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Masticore, 19 Ağustos 2005 22:11 tarihinde demiş ki: Arkadaslar bugun itibariyle orj. de Wow a basladim. Kullanici adimi sifremi girdim auto patch cekmeye basladi ama cok dalgali cekiyo yani bi 12 ye cikiyo bi 1 e dusuyo sonucta cok yavas cekiyor. Napmaliyim Netten kendimmi cekiyim ? Adres varsa verirmisiniz en son full versiyonun lutfen baslamak icin sabirsizlaniyorum Not: (EnGb versiyon olsun lutfen ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Bunu indir kur daha sonra 4MB lık bir patch daha var. ftp://ftp.snt.utwente.nl/pub/games/worldofwarcraft/patches/enGB/wow-1.6.0-engb-patch.exe [signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun [Bu mesaj OffChu tarafından 19 Ağustos 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar