jashua Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Demonic Sacrifice talent i hakkinda bilgi verebilirmisiinz? cooldown u kac saniye ? kullandigin zaman kac saniye boyunca kaliyor ? tesekkur ederim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 purge yiyene kadar .p[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 cd yok 30 dakka duruo.die biliorum ama pet çıkarınca gidio direk.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Oyundaki bütün class'ların bütün skilleri hakkında detaylı bilgiyi thottbot.com, www.allakhazam.com, www.worldofwar.net gibi yerlerden öğrenebilirsin.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jashua Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 qui saolasin .herkes saolsun siteleri kullanıyorum. yukarda sordugum bilgiler yazmiyor ya da ben bulamadim . su talent i actirmis kullanan bir arkadasimdan rica ediyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jashua Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 uste almak istedim mesaji . gormeyenler icin . az warlock var bu talent e giden de cok az . bilgi lutfen tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ne öğrenmek istiyorsun ki? 30 dakika sürüyor, cooldown'ı yok, farklı petlerde farklı etkiler yaratıyor, sacrifice etkisi altındayken pet summonlarsan etkisi geçiyor. MD varken kullanışsız..[signature][hline]G3NK ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jashua Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 tesekkur ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ben genelde pvpde minionum tam ölmek üzereyken sacrifice yapıp savaşa devam ediyorum hiç yoktan iyidir[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Engin2 tarafından 19 Ağustos 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Engin2 tarafından 19 Ağustos 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar