ANARCHY__ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 arkadaslar bu rolback denilen olay nedir? sadece itemlerimi geri dödürür yoqsa herseyin eskisi gibimi olur? ben hsoyulduktan sonra lvl atladım rol back yaptırmayı düşünüyorum yapılırsa lvlim eski halinemi dönecek yoqsa sadece itemlermi geri gelecek? yardımcı olursanız sevinirim...
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 lvlda dönüyor diye biliyorum. karakter rollback yapıldıgı tarihe geri dönüyor yani. np exp itemlar vsler olarak.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
lucifertr Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 rollbackte tüm herşeyin bir kaç gün öncesine döner ama rollback kalkmıştır diye yazıyor kocaman okudun mu hiç?[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood xgenon(human) np:50xxx clan:judges
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 o yazı kaç kere yazıldı ve rollback yapıldı onu takip ettin mi?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 19 Ağustos 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir]
lucifertr Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ewt ettim halen yazmasına rağmen rollback yaptıracağız[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood xgenon(human) np:50xxx clan:judges
ANARCHY__ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 sitede login yaptıktan sonraki yazıyı diyosan orda dupe item olduğu anlasılırsa onlara rol back yapılmaz diyo.. 1de itemler çalan adamdanmı geri bana gelio yoqsa çalan adamda kalıp benmi esqi halime dönüyorum??
Öne çıkan mesajlar