CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Selam arkadaslar bu konu hakkında 2 tane baslık acılmıs ama cevabımı alamadım orda o yzuden bir kere daha acip size sormak istedim... Simdi dun gece pc basındayken birden elektrik kesildi (normal bisi) sonra geri geldi falan tekrar pcyi acmadim usenip sabah aciverdim acildigi anda cpu usage %100 alet laga giriyor resmen hicbirsey yapamıyorsun uzun cabalarla pcyi normal kapattım sonunda ve tekrar acınca birz normale dondu ama cpu arada vözürt diye yukseliyor falan bunun nedeni nedir artık olmuyor galiba ama elektrik kesintsiyle alakası var bence neden? Simdiden tesekkurler...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 aynı sorun gecen hafa bana da oldu ama benım ps yandı o yuzden oldu baska ps taktım makına senın sorunu verıyodu sonra kendım 300 wattlık ps alıdım cpu cosuyo bende de ama sımdı donmuyo yanı onceden 100 oluyo donuyodu sımdı yıne 100 oluyo ama donmuyo ben valla anlamadım ama benımkı cozuldu...[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bu sorun benim kafamın etinide yemişti 4-5 ay önce.görev yöneticisiniaç ordan işlemlere gir.system leri deilde kendi bilgisayarın ismini yazdıı programlardan tanıyamadıın bi program varsa onu durdur sora düzelio sonra adaware gibi programlarla kontrol et bilgisayarını.tamamen nası durdurduğumu hatırlamıom. ztn ben o olaydan 1 ay sdora fln formatlamıştım bilgisayarı[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bonepart cevabı yazarsan sevinirim.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bazen xp kapaninca baslangica dumprep.exe diye salak birsey atiyor. onu bi kontrol et task manager da dumprep varsa eger onu kapat be msconfig yardımı ile baslangictan kaldir.birde cpu %100 cıktıgında bu kdar cpu yu kullanan exe hangisi birde ona bakıver..[signature][hline]Amor ordinem nescit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 en son 132 mb lık bi html dosyasına iki tıkladğım zaman olmuştu. şerefsizler exenin uzanısını html yapmış valla 10 dakka uğraştım :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Prophecy, 20 Haziran 2005 21:38 tarihinde demiş ki: bazen xp kapaninca baslangica dumprep.exe diye salak birsey atiyor. onu bi kontrol et task manager da dumprep varsa eger onu kapat be msconfig yardımı ile baslangictan kaldir.birde cpu %100 cıktıgında bu kdar cpu yu kullanan exe hangisi birde ona bakıver.. dumprep hep kapalıydı ztn bende bu başka bi sorun. cpu usage bi %100 oluyo cpu sıcaklığı 10 derece artıyo çok sakat bi durum.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 system idle process 70-90 arasi cpu kullaniyor gozukuyor notebook feci yavasladi ,normal mi bu ? arada mavi ekran geliyor ,alet kendini kapatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 system idle process in yuksek olması iyi bişe diye biliorum =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 anakartın fanından kaynaklanıyordur. elektrik kesintilerinde genelde yapar böyle arızalar.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar