Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cpu Usage %100

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaslar bu konu hakkında 2 tane baslık acılmıs ama cevabımı alamadım orda o yzuden bir kere daha acip size sormak istedim...

Simdi dun gece pc basındayken birden elektrik kesildi (normal bisi) sonra geri geldi falan tekrar pcyi acmadim usenip sabah aciverdim acildigi anda cpu usage %100 alet laga giriyor resmen hicbirsey yapamıyorsun uzun cabalarla pcyi normal kapattım sonunda ve tekrar acınca birz normale dondu ama cpu arada vözürt diye yukseliyor falan bunun nedeni nedir artık olmuyor galiba ama elektrik kesintsiyle alakası var bence neden?

Simdiden tesekkurler...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

uA.com
Sosyal ağlarda paylaş

aynı sorun gecen hafa bana da oldu ama benım ps yandı o yuzden oldu
baska ps taktım makına senın sorunu verıyodu
sonra kendım 300 wattlık ps alıdım
cpu cosuyo bende de ama sımdı donmuyo yanı
onceden 100 oluyo donuyodu
sımdı yıne 100 oluyo ama donmuyo
ben valla anlamadım ama benımkı cozuldu...[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

bu sorun benim kafamın etinide yemişti 4-5 ay önce.görev yöneticisiniaç ordan işlemlere gir.system leri deilde kendi bilgisayarın ismini yazdıı programlardan tanıyamadıın bi program varsa onu durdur sora düzelio sonra adaware gibi programlarla kontrol et bilgisayarını.tamamen nası durdurduğumu hatırlamıom. ztn ben o olaydan 1 ay sdora fln formatlamıştım bilgisayarı[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Prophecy, 20 Haziran 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
bazen xp kapaninca baslangica dumprep.exe diye salak birsey atiyor. onu bi kontrol et task manager da dumprep varsa eger onu kapat be msconfig yardımı ile baslangictan kaldir.birde cpu %100 cıktıgında bu kdar cpu yu kullanan exe hangisi birde ona bakıver..

dumprep hep kapalıydı ztn bende bu başka bi sorun. cpu usage bi %100 oluyo cpu sıcaklığı 10 derece artıyo çok sakat bi durum.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...