SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 arkadaşlar bana nasıl burs bulunur. neler yapılırsa daha iyi olur söylermisiniz.
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Tübitak bursu: Uluslararasında madalyan-projen varsa ayda 500-800 YTL arası Başbakanlık bursuyla kredi var bir de bunlar da ayda 130 YTL ÖSS de iyi bir sonuç, bursa kabulde sağlam bir etken olabalir[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ilk 5000'e girip de o puanın kategorisindeki belli bölümlerden seçersen tübitak sana ayda 250 milyon veriyo. mesela matematik, iktisat vs. var bu bölümlerin içinde.[signature][hline];;suitfly
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 şu dönemde başvurman gerekiyor, pek çok özel kurulul hemen hemen her şehirde burs veriyor..[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
undomiel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 yurtkur bursuna başvurabilirsin,son gün bugun. http://www.kyk.org.tr[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP
Soulfly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bende değişik bir durum var özel universiye gidip de burs alabılır mıyım ? maksat aileme binen yükü biraz da olsa azaltmak ? alabılırsem nerelerden alabılırım. tesekkur sımdıden..[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
BladeSinger Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hangi özel üniversiteye gideceğine bağlı mesela bilkent e gelmeyi düşünüyorsan başarı bursu alabilirsin not ortalaman 3.5 üzeri oldugu zaman ve bu 3.5 u geçenler arasındada ilk 3 ya da 5 e girdiğinde ertesi yılı bedavaya okuyorsun.bu sıralamaya burslu arkadaşlar girmiyor.. bir çok vakıf üniversitesinde bu tür şeyler oldugunu biliyorum okulların internet sitelerine girerek daha geniş bilgi alabilirsin..
Soulfly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hm saol benim demek istedigim okuldaki burslar değil başka yerler ya da şirketler diyim burs verirler mi?[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
Öne çıkan mesajlar