lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 selamlar.size zahmet bana eziyet.aranızda ieu da okuyan varsa şöle güzelinden bana bilgi verse.balçovayı falan da anlatsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 burada yazdığım yazıyı okuyabilirsin.[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98. "resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 eivallah saolasın.da ben bu yazıyı sözlüktede okumuştum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yazı benim. çeşitli mecralarda görebilirsin.[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98. "resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 mithatpaşa üzerinden balçovaya tek otobüs var inönü caddesinden bissürü var. bu bir. ikincisi izmir ekonomi bir üniversite mekanı değil. bir aktivitesi yok, öğrenciler arasında dayanışma yok, öğretmen desen 3-5 kadrolu tip var onlar da çoğu ingilizce bilgisinden aciz. soru sorarsın anlamazlar falan yani. şöyle bir bakarsak: işim hazır zaten bir diplomam olsun kenarda, bu sayede askerliğe gidişi de ertelerim kalan zamanda gezer tozar piyasa yaparım diyorsan ieü biçilmiş kaftan. onun dışında ben önermem.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 izmir ekonomi de mba daha sonrada doktora yapmayı planlıyorum, 6-7 senede neler değişti bu üniversitede. İzmir den ayrılmak istemiyorum bu sefer, değer mi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 doktora mba vakit kaybı o üniversitede ha ben hayatımı yaşıyacam, daş gibin kızlarla günümü gün edicem diyorsan doğru seçim ieu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 yok be abi, harbi akademik olarak değerli birşeyler yapmak istiyorum da ı ıh diyosun anladığım kadarıyla. İzmirde master- doktora özellikle stratejik yönetim konusunda iyi birşeyler yapacağım üniversite yok mu ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar