undomiel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ben bu programlardan biriyle Berlin'e Humboldt Universitesi'ne gitmek istiyorum bu sebeple harıl harıl almanca geliştiriyorum.ancak tam olarak da faydalı mı zararlı mı olacağını bilmiyorum.Bilgisi olanlardan destek bekliyorum.[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 zararlı olması için bir sebep göremiyorum, maddi durumun yeterliyse zorlukda çekmessin, insanın hayatında yaşadığı her farklı deneyim yararlıdır..[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 cok genelleştirmemek lazım o deneyim olayını lol almanca bilmiosan cok da güzel bir deneyim olmayabilir yalnız. dersler felan kasar muhtemelen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar