Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Droknar's Forge Armor(Monk için) Hangisi Daha İyi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1-Asetic's Armor
Armor Level : 60*5
+18 Energy
+2 Energy Regen

2-Censor's Armor
Armor Level : 60*4
+6 Energy
+2 Energy Regen
+40 AL vs Physical

3-Sacred veya Wanderer's Armor
+10 Energy
+2 Energy Regen
+20 AL vs Elemental

Bu seçenekleri Gwonline.net ten aldım. Setlerdeki her parçayı toplayarak (+18 Energy yada +40 AL vs Physical gibi) buldum, AL leri toplamadım (60*5=300 emi denk geliyor pek emin değilim.) yanlışlıklar varsa düzeltirsiniz.

Benim merak ettiğim sizce en iyi Armor seti hangisi?[signature][hline]Lord Khell Mo/E

[Bu mesaj Psc tarafından 19 Ağustos 2005 11:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yazıyı world den yazdığım için ' işaretini &*8217; diye aldi çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim

Aslında Başlık Droknar's Forge Armor (Monk için) Hangsi Daha İyi ? olacaktı ama olamadı :D[signature][hline]Lord Khell Mo/E
Mesaj tarihi:
said:
Psc, 19 Ağustos 2005 11:10 tarihinde demiş ki:
1-Asetic's Armor
Armor Level : 60*5
+18 Energy
+2 Energy Regen

2-Censor's Armor
+6 Energy
+2 Energy Regen
+40 AL vs Physical

3-Sacred veya Wanderer's Armor
+10 Energy
+2 Energy Regen
+20 AL vs Elemental

Bu seçenekleri Gwonline.net ten aldım. Setlerdeki her parçayı toplayarak (+18 Energy yada +40 AL vs Physical gibi) buldum, AL leri toplamadım (60*5=300 emi denk geliyor pek emin değilim.) yanlışlıklar varsa düzeltirsiniz.

Benim merak ettiğim sizce en iyi Armor seti hangisi?

Bu aslinda monkunu nasil kullanacağina çok baglı hangi attributelara gideceğine ? nasıl bir monk olacağına ben ancakj genel bir cevap verebilirim

+18 Energy monk icin en değerli şey
Mesaj tarihi:
Zaten en geçerlisi healer bende öyle yapıcam. Zaten bu set banada en iyisi gibi göründü. Diğer oyuncular nasıl düşünüyor birazda onu merak ediyorum.[signature][hline]Lord Khell Mo/E
  • Yeni Oluştur...