WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Bugun oyunda iki tusa bastım ve hersey yok oldu (can zıkkımı alttaki zıkkımlar falan) bana yardım ederseniz cok sevinirim. Nası duzeltcem.:([signature][hline]Nick:Treador lvl:5x Np:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(olacak iisallah:)) Clan:yok:( İron X +6/60 bi tane :D bundan sonrasını okuma baska da pi poq yok lan nie okudun :)
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hocam şimdi tüm göstergeler kayboldu di mi? eğer öylesye shift + c yap gelir hepsi
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 SAol hoca :D[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x Np:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(olacak iisallah:)) Clan:Msscre_tR İron X +6/60 bi tane :D bundan sonrasını okuma:) baska da pi poq yok:( lan nie okudun :)
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Bi daha basarsan tekrar giderler :-)[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
DjHellioN Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 abi şey dandik yapıyorun konusmalar gidiyo sonra karsıdaki yazıyo bana gelmiyo ne sey iştir yaws :D[signature][hline]İşte Bunu Seviyorum=Plaklar What do you do? Yat the u you do
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 elini yüzünü yıka açılırsın.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
SoLaReS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: KaKsi, 19 Ağustos 2005 13:51 tarihinde demiş ki: Bi daha basarsan tekrar giderler :-) Kakşi sana da her türlü gider :D[signature][hline]Nick : VW Clan : Psychosis Server : Ares Job : Kasar Hood Nation : El Morad Level : 60 Nation Point : 10xxx Düşmanlar : Bobert,CoolTang BİR İNSANA GÖRE ; BİRDEN FAZLA İNSAN OLMAM LAZIM..... [Bu mesaj SoLaReS tarafından 19 Ağustos 2005 15:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar